Apex: Sci-fi ve stylu Call of Duty a Predátora

Apex: Sci-fi ve stylu Call of Duty a Predátora | Fandíme filmu
Režisér pokračování série Saw na nás chystá nezávislý projekt, kde speciální jednotka narazí na nepřítele z jiného světa.

První Saw natočil James Wan, jenž se pak vrhnul… Ale to je vlastně už jiný příběh. Nás spíš zajímá režisér Darren Lynn Bousman, který sérii dal další tři díly. Na svém kontě má ještě třeba muzikálovou úchylárnu Repo: Genetická opera! nebo snímek Mother´s Day

Jako svou další práci si vybral projekt s názvem Apex a jak jste se mohli dozvědět z nadpisu – má nás čekat akční sci-fi jízda na způsob Call of Duty a Predátora. Krátký popis hovoří o speciálním týmu vycvičených drsoňů, který je vyslán do Severní Koreje zajistit zbraně hromadného ničení. Jednotka je však transportována kamsi do zcela neznámého prostředí, kde se střetne s nebezpečnou mimozemskou rasou. Bousman uvedl, že má nakoukané takové klasiky jako jsou Vetřelec, Můj nepřítel, Chvění, ale samozřejmě i toho Predátora. To je sice pěkné, že má všechny tyhle tituly zkouknuté, ale to ještě nezaručuje úspěch. Každopádně režisér dále tvrdí, že hodlá filmu dopřát dávku akce ve stylu osmdesátých let, ale zároveň by jí nemělo scházet realistické podání, kupříkladu jako v Na život a na smrt. Ze všech vlivů má vzejít „moderní zážitek", který režisér nachází ve videohrách jako Halo nebo právě Call of Duty. Nápad na scénář dostal James E. Cavanaugh, který prý zohledňuje současné vědecké trendy ve fyzice a biologii. Úvodní fotografie je pouze ilustrační. Jedná se o videohru Aliens vs. Predator.

Zdroj: THR

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest