Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další.

Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Koho Kráska a zvíře v trailerovém soupeření předstihla plus nová fotka a pár slov herců.

Na internetu se objevil další trailer na Krásku a zvíře, který je vlastně kratší verzí toho předchozího, ale tu a tam nabízí nové záběry. Zajímavostí je, že dříve zveřejněný trailer zlomil všechny rekordy! Dosud byl nejsledovanější (během 24 hodin od uvedení) tralier na Padesát odstínů temnoty (114 milionů zhlédnutí) a ještě před tím ten na Star Wars: Síla se probouzí (112 shlédnutí). Trailer na Krásku a zvíře si pustilo 127,6 milionu diváků a to do součtu není zahrnutá Čína. To je samozřejmě naprosto enormní zájem, který ukazuje, jak je tahle disneyovka oblíbená. 27 milionů lidí si trailer pustilo jen na facebookovém profilu Emmy Watson, což ukazuje, jak je v dnešní době důležitý marketing skrz sociální sítě a osobnosti s filmem spojené. Kráska a zvíře se pyšní také nejsledovanějším teaserem. Ten vidělo v první den 91,8 milionu diváků, zatímco druhé Star Wars: Síla se probouzí si v úvodní den pustilo „jen“ 88 milionů diváků.

PS: Stejně by mě zajímalo, jak studia k těmhle číslům dojdou, když se upoutávky lavinově šíří i na nejrůznější neoficiální místa, ať už v rámci sociálních sítí nebo na dalších webových stránkách, které nahrávají videa přímo k sobě na server.

Vedle traileru se objevila ještě nová fotka s Gastonem. Jeho představitel Luke Evans o své postavě prozradil, že je tak temná, jak jen disneyovská postava temná být může. Je to komická figurka, ale není jednostranná. Je to bývalý voják, a až se bude dvořit Belle (Emma Watson), tak se mu poprvé v životě stane, že nedostane, co chce. Watson prozradila, že Belle (Kráska) byla jejím idolem už od malička. Znala každé slovo animovaného filmu nazpaměť. Stejně jako ona se narodila v Paříži, miluje knihy a má pocit, že tak úplně nezapadá. Najde si ale své místečko na světě a svoji odlišnost chytře využije. To pro Watson bylo inspirující.

Pohádka pojednává o pyšném a sobeckém princi, kterého stará čarodějnice za trest promění v netvora. Kvůli tomu, že byl mladý, mu dá ještě jednu šanci na záchranu. Pokud se do něj zamiluje nějaká dívka, může se opět proměnit v člověka. Do jeho opuštěného zámku se po letech zatoulá vynálezce Maurice. Netvor jej zajme, avšak Mauriceova dcera Belle (Kráska) se nabídne, že převezme otcovo místo. Netvor souhlasí a jak už to tak v romancích (a pohádkách) bývá, ti dva k sobě nalézají pozvolna náklonnost. Situaci komplikuje marnivý krasavec Gaston, který chce mít Belle pro sebe za každou cenu, a protože je film inspirovaný především Disneyho animovanou verzí pohádky, můžeme vedle lidí a netvora čekat také oživlý mluvící nábytek.

Krásku ztvárnila Emma Watson, Zvíře Dan Stevens, Gastona Luke Evans, Maurice Kevin Kline. V dalších rolích vystupují Emma Thompson, Ewan McGregor, Ian McKellen, Josh Gad, Stanley Tucci nebo Gugu Mbatha-Raw. Režíruje Bill Condon a datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 16.3. 2017.

Zdroje: EW, Empire

Kráska a zvíře

02.03.2017 | USA, Velká Británie
Fantasy, Rodinný, Romantický, Muzikál
Info o filmu

Galerie: 8

Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu Kráska a zvíře má nejsledovanější trailery vůbec. Je tady další. | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest