Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot

Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Má se Jamie Dornan obávat přeobsazení?

V rámci předávání latinskoamerických Grammy Awards byla vysílána nová upoutávka na Padesát odstínů temnoty. Pokud něco zásadního nepřehlížím, tak je video vlastně jen kratším sestřihem dříve uveřejněného traileru. V playlistu najdete také krátké video, ve kterém Miguel nahrává španělskou verzi písně Crazy In Love.

O něco zajímavější je rating, který Odstíny obdržely. Nepřekvapí, že film opět dostal eRko, to znamená, že je ve Spojených státech nepřístupný mládeži do sedmnácti let bez doprovodu dospělé osoby. V tomhle ohledu se oproti prvnímu dílu nic nemění. Zajímavější je, za co bylo eRko uděleno. Konkrétně to je za silný erotický sexuální obsah, názornou nahotu a použité výrazy. První film přitom byl kromě výše uvedeného mládeži nepřístupný ještě také kvůli „neobvyklému chování“. Co to znamená? Jde pouze o rozdíl ve formulaci a vlastně se nic nemění? Je ratingová komise od posledně odolnější? Anebo ve filmu bude méně sado maso praktik než posledně? Pokud znáte předlohu, dejte vědět v komentářích, jestli se v tomhle ohledu nějak liší kniha.

Poslední „novinka“ je docela vtipná. Objevily se nějaké drby o tom, že Jamieho Dornana v roli Christiana Greye nahradí Ian Somerhalder z Upířích deníků. Celé je to samozřejmě nesmysl a trefně to okomentoval sám Dornan, když v rozhovoru s úsměvem na tváři řekl, že Ianovi přeje v roli hodně štěstí, ale docela by ho zajímalo, jak se to celé provede, když už jsou druhý i třetí film dávno natočené...

Když se raněný Christian Grey pokusí přivábit opatrnou Anu Steel zpátky do svého života, požaduje Ana před tím než mu dá druhou šanci zásadní změny. Dvojice si pomalu začíná důvěřovat a nacházet balanc, avšak temné postavy z Christianovy minulosti kolem páru krouží, rozhodnuté zničit jeho naději na společnou budoucnost. V hlavních rolích druhého dílu se vrací Dakota Johnson a Jamie Dornan, dále hrají Luke Grimes, Eloise Mumford, Max Marinim, Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Rita Ora, Victor Rasuk, Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote a Eric Johnson. Režíruje James Foley, podle scénáře Nialla Leonarda. České a slovenské datum premiéry je stanoveno na 9.2. 2017.

Zdroje: Film Ratings, Jimmy Kimmel

Padesát odstínů temnoty

10.02.2017 | USA
Drama, Romantický
Info o filmu

Galerie: 8

Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu Padesát odstínů temnoty: Bude film míň neslušný? Plus nový spot | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest