Collateral Beauty: Druhá šance: Smith se potká s Láskou, Smrtí a Časem

Collateral Beauty: Druhá šance: Smith se potká s Láskou, Smrtí a Časem | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky

Již v prosinci bude mít premiéru nové psychologické drama režiséra Davida Frankela s názvem Collateral Beauty: Druhá šance. Hlavního hrdinu Howarda Inleta, pracovníka newyorské reklamní agentury, si v něm zahraje Will Smith, který se po neočekávané osobní tragédii bude snažit dát svůj rozpadající se život znovu dohromady.

Tento proces však neproběhne jen tak ledajakým způsobem, Smith tak bude hledat spásu v jakési imaginární, metafyzické rovině. Do kontaktu se tak dostane se samotnými Láskou (Keira Knightley), Smrtí (Helen Mirren) a dokonce i Časem (Jacob Latimore). Na pomoc však hlavní postavě nepřispěchají jen tyto tři personifikované jevy, ale i kolegové z práce. Ty si ve snímku zahrají Edward Norton, Kate Winslet a Michael Peña. Díky všem těmto již zmíněným postavám Will Smith získá neočekávané odpovědi na své životní otázky, najde smysl bytí a možná i něco víc.

V přiložených trailerech pak máme možnost vidět Howarda Inleta, kterak si hraje s dominem, jak navštěvuje podpůrnou skupinu nebo jak vzpomíná na svou dcerku. Ústředním motivem potom jsou dopisy, které náš hrdina píše patrně hlavně z terapeutických důvodů. Videa nám navíc poskytují skvělou možnost pokochat se dramatickou a emočně velmi vypjatou atmosférou, kterou příjemně doplnila píseň Let's Hurt Tonight americké kapely OneRepublic.

Na výslednou podobu tohoto hvězdami nabitého filmu si však musíme počkat do 22. 12., kdy tohle srdceryvné drama vtrhne do českých kin. Slovenští diváci pak mohou snímek zhlédnout již o týden dříve, tedy 15.12.

Collateral Beauty: Druhá šance

16.12.2016 | USA
Drama, Romantický
Info o filmu

Galerie: 5

Collateral Beauty: Druhá šance: Smith se potká s Láskou, Smrtí a Časem | Fandíme filmu Collateral Beauty: Druhá šance: Smith se potká s Láskou, Smrtí a Časem | Fandíme filmu Collateral Beauty: Druhá šance: Smith se potká s Láskou, Smrtí a Časem | Fandíme filmu Collateral Beauty: Druhá šance: Smith se potká s Láskou, Smrtí a Časem | Fandíme filmu Collateral Beauty: Druhá šance: Smith se potká s Láskou, Smrtí a Časem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest