Total Recall: Je tady první upoutávka!

Total Recall: Je tady první upoutávka! | Fandíme filmu
Taiwanci přinesli první video z Total Recall. Jak se Colinu Farrellovi daří v botách Arnolda Schwarzeneggera?

Premiéra Total Recall nás čeká od zítřka přesně za pět měsíců a doposud jsme z filmu viděli pouze několik málo fotek a sestřih z natáčení, který pro své čtenáře připravila exkluzivně přímo redakce Fandíme Filmu. U filmu, který údajně stál 200 milionů dolarů, je to poněkud zvláštní. Někdy během března bychom měli dostat první oficiální trailer, dnes na internet unikl jakýsi neoficiální spot, který by snad mohl pocházet z loňského Comic Conu. Uvidíte v něm naprosto minimální množství záběrů, ze kterých si o výsledném filmu lze jen těžko udělat nějaký konkrétní obrázek. V té rychlosti zatím film působí jako videohra.

Kromě uniklého videa se v poslední době k Total Recall objevily pouze střípky informací, které utrousil režisér Len Wiseman, když dělal rozhovory k Underworld: Awakening (my čerpáme z Collideru). Podle jeho slov by měl mít film zhruba dvě hodiny a už je prakticky hotový. V době interview (leden) už Total Recall čekalo už jen pár dotáček a dlouhá postprodukce. Kromě povedeného designu Wiseman za to nejzajímavější na celém filmu považuje neustálou nejistotu, zda sledujeme realitu nebo fantasii. Na závěr pro vás máme už jenom nedávno zveřejněnou oficiální synopsi:

Total Recall je akční thriller o realitě a paměti, nově inspirovaný slavnou povídkou Philipa K. Dicka „Zapamatujeme si to za vás se slevou“. Vítejte v Rekallu, ve společnosti, která dokáže vaše sny změnit ve skutečné vzpomínky. Tovární dělník Douglas Quaid (Colin Farrell) má sice krásnou ženu (Kate Beckinsale), ale jeho život je neuvěřitelně frustrující a tak zní nabídka Rekallu jako pozvánka na tu nejlepší dovolenou – Vzpomínky na život superšpiona, to je přesně to, co potřebuje. Ale procedura se pokazí a z Quaida se stává pronásledovaný muž. Policii, která je mu v patách, kontroluje vůdce svobodného světa, kancléř Cohaagen (Bryan Cranston), a tak Quaidovi nezbývá, než se spojit s rebelkou z podsvětí (Jessica Biel), která mu pomůže najít šéfa odboje (Bill Nighy) a Cohaagena zastavit. Hranice mezi fantasií a realitou se stírá a osud Quidova světa visí na vlásku, zatímco odhaluje svou skutečnou totožnost, svou pravou lásku a svůj osud.

 

Total Recall: První upoutávka

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest