Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele

Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Postava tohoto kalibru potřebuje mít pořádné gravitas, a tak není divu, že filmaři sáhli po klasicky vzdělaném divadelním bardovi.

Po znepokojivých zprávách ohledně Affleckova The Batmana je tu podstatně pozitivnější novinka. Protože jestli něco DC komiksovkám jde, tak je to casting! Do role Steppenwolfa, hlavního padoucha Justice League, byl obsazen Ciarán Hinds. Tohoto klasického divadelního herce budete asi znát především z Hry o trůny, kde ztvárnil Mance Raydera. Zahrál si ale třeba také Caesara v Římě, amerického prezidenta v Political Animals, vidět jste jej mohli ve vedlejších rolích v Tomb Raiderovi nebo v Harrym Potterovi. Každopádně je to herec neskutečného formátu, který je z divadla zvyklý na takové ty velkolepé proslovy, bez kterých se správný komiksový záporák z jiné dimenze jistě neobejde.

Svou roli ztvárnil podle aktuální zprávy pomocí techniky motion capture, dříve jsme nicméně slyšeli, že by postava měla být digitálně vytvořena zcela a herec by jí nepropůjčil pohyby, leč pouze hlas. Během propagace filmu nám tvůrci jistě prozradí, jak to přesně bylo. Steppenwolfa jsme zatím viděli jako jakýsi hologram v rozšířeném sestřihu Batman v Superman, kde jej Lex Luthor při svém zatčení vidí s mateřskými krychlemi v rukou (viz video níže). V Justice League by měl vypadat jinak, avšak nevíme, zda bude jeho vzhled úplně předělán, nebo jej toliko konečně uvidíme v barvách, nejen jako šedivý hologram.

Steppenwolf není v komiksech vyloženě známá postava. Jedná se o strýce Darkseida (arcilotra komiksového světa DC) a generála vojsk planety Apokolips. Na zem přichází s vojskem Paradémonů, aby zde ukořistil mateřské kostky, které se tu už po celá staletí ukrývají.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroj: The Wrap

 

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu Justice League: Hlavní záporák Steppenwolf našel představitele | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest