Aquaman: Režisér se vyjádřil k aktuálním zvěstem

Aquaman: Režisér se vyjádřil k aktuálním zvěstem | Fandíme filmu
A další zdroj potvrzuje napětí mezi režisérem Justice League a studiem Warner.

V pátek v noci se objevila zpráva o potížích Justice League a Aquamana. O Aquamnovi konkrétně server Birth Movies Death napsal, že režisér James Wan cítí nervozitu, která kolem projektu panuje a přemýšlí o tom, jestli má v sobě dost sil na další náročný blockbuster. Teď Wan na svém Twitteru zveřejnil fotku sebe sama před velkým plakátem Aquamana. Můžeme se domnívat, že nám tím chce naznačit, že projektu zůstává i nadále věrný.

Zároveň však Wan fanoušky vyzval, aby přestali útočit na reportéra, který zprávu přinesl. U velkých značek s širokou fanouškovskou základnou je tento jev přitom čím dál častější. Malá (leč hlasitá) část fanoušků je tak zapálená, že ve spojitosti se svou oblíbenou značkou nechce vidět ani sebemenší negativa. Posel špatných zpráv je pak v anonymním světě internetových sociálních sítí snadným terčem. Můžeme naivně doufat, že nadhled režiséra filmu půjde příkladem alespoň někomu.

Potíže Justice League naopak potvrzuje další zdroj. Server Batman-On-Film, který už v minulosti přinesl zprávy ze zákulisí batmanovských filmů, uvádí, že se také doslech o napětí mezi manažery ze studia Warner a režisérem Zackem Snyderem. Natáčení filmu je teprve v začátcích, tak snad jej v dohledné době doprovodí také nějaké pozitivní zprávy.

Zdroje: James Wan, Batman-On-Film

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest