Autor Donnieho Darka chystá "obyčejný" film

Autor Donnieho Darka chystá "obyčejný" film | Fandíme filmu
Richard Kelly vždy točil šílené podivnosti. Teď chystá normální thriller, pod dohledem Roberta Rodrigueze a Eliho Rotha.

Hvězda Richarda Kellyho vystřelila strmě vzhůru, když natočil kultovního Donnieho Darka, ale všechny jeho další filmy (Apokalypsa, The Box) se už setkaly s přinejlepším rozpačitým přijetím. Oba snímky po Darkovi se snažily být tematicky a dějově ambiciózní, ale vyjma působivých samostatných scén dokázaly diváky pouze zmást a zklamat. Teď se Kelly pokusí o svůj první film, ve kterém nenajdeme prvky sci-fi, mysterium ani zpřeházené vyprávění.

Snímek se bude jmenovat Corpus Christi a bude vyprávět o psychicky nestabilním veteránovi z války v Iráku, který trpí posttraumatickým stresovým syndromem, pracuje v supermarketu a uzavře „nebezpečné spojenectví“ se svým šéfem, majitelem nákupního řetězce, který se zajímá o politiku. Scénář si Kelly napsal sám, hlavní roli ztvární Edgar Ramirez, který momentálně hraje Area v Hvěvu Titánů. Producentsky snímek zaštítili Eli Roth a Robert Rodriguez a natáčení začne už v letos v červenci.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest