Cogan’s Trade: Brad Pitt na první fotce

Cogan’s Trade: Brad Pitt na první fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Andrew Dominik dotočil slibný krimi thriller a uvolnil první oficiální fotku

Andrew Dominik na sebe upozornil před čtyřmi lety, kdy v kinech (u nás bohužel spíš na videu) hypnotizoval svým poetickým westernem Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem. Tam se také poprvé setkal s Bradem Pittem, který je hlavním námětem této novinky. Pitt si totiž zahrál hlavní roli i v Dominikově nejnovějším filmu, Cogan's Trade, a nedávno se nám předvedl na první promo fotce. Na obrázcích působí dojmem, jako by si zrovna odskočil z pokračování Klubu rváčů, co myslíte? 

I Coganova výměna vychází z knižní předlohy, ale na rozdíl od Fight Clubu nejde o sondu do duše devadesátých let, ale o prachsprostou kriminálku, dost možná ve stylu Guye Ritchieho. Akorát si Pitt tentokrát nezahraje boxera, ale mafiánského výběrčího Cogana, který má vyšetřit loupež, která se odehraje během ilegálního pokerového turnaje nejrůznějších gangsterů, křivých právníků a zkorumpovaných politiků a dělá šéfikům ostudu. Cogan pracuje stylem úspěšného byznysmena - je precizní a chladnokrevný, dokáže využít slabiny svých protivníků ve svůj prospěch a rychle situaci řeší ku spokojenosti svých zaměstnavatelů.  Děj vychází ze stejnojmenného románu a navzdory příležitostným vtípkům máme očekávat spíše vážnější tón.

Kromě Pitta se máme těšit na Richarda Jenkinse, Raye Liottu nebo Jamese Gandolfiniho. Tedy vesměs samé zkušené mafiány. Scénář si píše sám Dominik a se zámořskou premiérou se počítá ještě na letošek. První a čtvrtý snímek v Galerii jsou oficiální, zbytek je práce paparazzi.

Galerie: 5

Cogan’s Trade: Brad Pitt na první fotce | Fandíme filmu Cogan’s Trade: Brad Pitt na první fotce | Fandíme filmu Cogan’s Trade: Brad Pitt na první fotce | Fandíme filmu Cogan’s Trade: Brad Pitt na první fotce | Fandíme filmu Cogan’s Trade: Brad Pitt na první fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest