Santa je pořád úchyl...a působí jako strašný zoufalec

Santa je pořád úchyl...a působí jako strašný zoufalec | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se na poslední trailer a nejnovější fotky k snímku Bad Santa 2. Ale pěkný pohled to není.

Titulek neplatí jen na postavu, kterou hraje Billy Bob Thornton, ale bohužel také na film, jaký zatím prezentuje propagační kampaň. Z komedie Santa je úchyl se před lety stal nečekaný kult. Představil Billy Boba jako neoholeného somkráka se žvárem v koutku úst a lahví v ruce, který chlastá, smilní, zvrací a krade, ale při tom všem nějakým zázrakem dokázal vyždímat dojetí ze Santova sblížení s tupým zavalitým chlapečkem. Dvojka se zatím prezentuje jako až nepěkně realistická ukázka toho, co se s podobným opilcem stane, když bude osaměle (popřípadě ve společnosti dalších ztracených existencí) popíjet ještě několik let. Stane se z něj ještě větší troska. Smradlavá, obhroublá, neuctivá a nevycválaná. To všehcno Thornton hraje krásně, ale kde se ukrývá humor v pohledu na muže, který už se smířil s tím, že se občas na veřejnosti mimovolně pomočí do kalhot, to mi i po posledním zveřejněném traileru uniká. Nebo na vás dosavadní upoutávky působí lépe? Je humor filmu skrytý v nuancích, které trailery nedovedou podat? Vyplatí se zkrátka dát Bad Santa 2 šanci?

Vánoční zlodějíček (Billy Bob Thornton) je zpátky. Čeká ho další vánoční vykrádačka, kdy se se svým pomocníkem Marcusem (Tony Cox) pokusí na Štědrý večer šlohnout peníze z charitativního večírku v Chicagu. Klacky pod nohy mu bude házet stodvacetikilový (a teď už dospělý) Thurman (Brett Kelly), který v cynickém Santovi pořád dokáže probudit kousek lidství, ale problémy budou také s Willieho matkou, kterou si zahrála vždy skvělá Kathy Bates. A aby potíží nebylo málo, zatouží náš „hrdina“ po šéfce charitativní akce, v podání Christiny Hendricks. Režíruje Mark Waters, scénář napsali Shauna Cross, Doug Ellin a John Phillips. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 1.12. 2016.

Santa je pořád úchyl

23.11.2016 | USA
Komedie, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 5

Santa je pořád úchyl...a působí jako strašný zoufalec | Fandíme filmu Santa je pořád úchyl...a působí jako strašný zoufalec | Fandíme filmu Santa je pořád úchyl...a působí jako strašný zoufalec | Fandíme filmu Santa je pořád úchyl...a působí jako strašný zoufalec | Fandíme filmu Santa je pořád úchyl...a působí jako strašný zoufalec | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest