Blbý a blbější 2 se opravdu točí

Blbý a blbější 2 se opravdu točí | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dumb and Dumber To se skutečně blíží do našich kin. Podívejte se na první fotky Harryho a Lloyda po letech.

Několikrát to vypadalo, že už se pokračování legendární komedie Blbý a blbější opravdu nedočkáme. Dlouhá léta to byl prototyp projektu, o kterém se v Hollywoodu mluví, ale přesto pravděpodobně nikdy nevznikne. I zprávy o začátku preprodukce jsme brali s mírnou skepsí, aby nás vzápětí umlčely první fotky z prvního natáčecího dne! Jako Harry a Lloyd se pochopitelně vrací Jim Carrey a Jeff Daniels (díky bohu, další nepovedené přeobsazení jako v případě otřesného prequelu, už bychom asi nepřežili), za kameru opět zasednou bratři Farrellyovi a pravděpodobně se dočkáme i návratu hned několika vedlejších postav z prvního dílu. Koho byste na place dvojky Blbý a blbější ale asi nečekali, je Jennifer Lawrence, která si údajně střihla cameo.  

Detaily zápletky jsou pečlivě střeženy a jediné vodítko k dispozici je přes rok starý rozhovor s bratry Farrellyovými, kde oba prozradili, že dvojka neupustí od příběhové formy road-tripu a bude zahrnovat cestu za odloučeným potomkem Harryho nebo Lloyda. Údajně bude mít jeden z dvojice selhávající ledvinu a pojede přemluvit svého potomka, aby mu jednu daroval. To zní jako dostatečně ztřeštěná zápletka na pokračování jedné z nejzábavnějších komedií devadesátých let. Těšili bychom se ale asi víc, kdyby Carreymu s Danielsem nebylo oběma přes padesát a první fotky z natáčení nevypadaly jako z natáčení skeče do show Jimmyho Kimmela. Bratři Farrellyovi sice prohlašují, že scénář je kvalitativně minimálně na úrovni jedničky, ale otázka je, zda se jim po Třech moulech dá s něčím takovým vůbec věřit.

Premiéru Dumb and Dumber To můžeme očekávat v létě příštího roku.

Zdroje: Digital Spy, Jim Carrey Who Say, Jeff Daniels Twitter, DumTo Twittter

Galerie: 4

Blbý a blbější 2 se opravdu točí | Fandíme filmu Blbý a blbější 2 se opravdu točí | Fandíme filmu Blbý a blbější 2 se opravdu točí | Fandíme filmu Blbý a blbější 2 se opravdu točí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest