Wolverine 3: Oficiální název, plakát, podstata filmu

Wolverine 3: Oficiální název, plakát, podstata filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
James Mangold a Hugh Jackman odhalili řadu podrobností o chystaném filmu, ve kterém se s Wolverinem rozloučíme.

O tom, jak se bude jmenovat třetí Wolverine se toho napovídalo hodně. Film je inspirovaný komiksem Old Man Logan, slyšeli jsme o názvu Weapon X nebo Wolverine: Weapon X. Nakonec se závěrečné Rosomákovo dobrodružství bude jmenovat jednoduše Logan. Což je pěkný, čistý název, ale musí se nechat, že ze strany studia jde o odvážný krok, takhle vynechat z názvu slovo „Wolverine“, které je už dávno zavedenou značkou, a vystačit si s křestním jménem, jež většině běžných diváků asi příliš neřekne.

Už název filmu naznačuje, že náš hrdina odhodil svou identitu Wolverina a zbyl už jen Logan. A stránka ze scénáře, kterou sdílel režisér James Mangold, to dále rozvádí. Logan (Hugh Jackman) už je starší a jeho schopnosti už nejsou co bývaly. Cítí, že se pomalu začíná vytrácet a jeho regenerace není tak rychlá jako dřív. Kvůli tomu má neustále bolesti (způsobené nejspíš kovem, jímž má obalenou kostru), kterou se snaží tlumit hektolitry chlastu a polykáním prášků. Filmařům se tedy zjevně podařilo najít způsob, jak hrdinu udělat zranitelným, aniž by jej znovu museli nějakým nadpřirozeným (či pseudovědeckým) způsobem připravovat o jeho schopnosti. A to je dobrý začátek.

Dále stránka ze scénáře odhaluje ducha, v jakém se film ponese. Krom zmiňovaného chlastu se hned na první stránce fuckuje, hned na první stránce vidíme, jak se Wolverinovo stáří projeví v boji s partou rváčů. Dozvídáme se, že v tomhle filmu opravdu nemáme čekat vyumělkovanou choreografii, tuny digitálních triků, popírání gravitace, likvidaci velkoměst a nesmrtelné hrdiny. Když někdo spadne z velké výšky, je mrtvý. Když na něj spadne něco těžkého nebo jej srazí auto, je také mrtvý!

Loganovu oslabenou regeneraci dokresluje i první zveřejněný plakát, na kterém vidíme na jeho ruce několik šrámů. Co je však ještě důležitější je dětská ruka, která se Wolverina drží. Vše tedy nasvědčuje tomu, že holčička, kterou jsme mohli vidět na fotkách z natáčení, je pro tenhle příběh opravdu důležitá. Podle nepotvrzených zvěstí jde o X-23, Wolverinův klon určený k jeho likvidaci, který se však posléze obrátí proti svým stvořitelům a stává se z něj něco jako Wolverinova adoptivní dcera.

Jestli nějaké zvěsti můžeme už teď vyvrátit, tak jsou to zřejmě ty o Mr. Sinisterovi. Hodně se toho namluvilo o tom, že by měl být záporákem filmu a do téhle úlohy jej dokonce pasovali správci x-menovského světa, Bryan Singer a Simon Kinberg, když o Sinisterovi mluvili v audiokomentáři snímku X-Men: Apokalypsa. James Mangold nicméně říká, že ne všechno co se doslechnete v komentářích je fakt, že o žádném Sinisterovi nic neví, a že už jen to jméno zní hloupě. Doslova Mangold Sinistera sice ani jednou nevyvrátil, ale z tónu jeho tweetů to vypadá, že bychom jej v Loganovi opravdu čekat neměli. Zřejmě se tedy objeví někdy později, když na postavu závěr X-Men: Apokalypsa láká.

To je pro tuto chvíli v Loganovi všechno. Koukněte se dolů do galerie na plakáty a stránku ze scénáře a zase se zastavte. Hugh Jackman nedávno mluvil o tom, že v nejbližší době bude kolem filmu živo, tak třeba se v dohlednu dočkáme i prvního teaseru.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold a společně se stárnoucím Wolverinem v něm uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Dále hrají Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Elise Neal. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Zdroje: James Mangold, Hugh Jackman

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 3

Wolverine 3: Oficiální název, plakát, podstata filmu | Fandíme filmu Wolverine 3: Oficiální název, plakát, podstata filmu | Fandíme filmu Wolverine 3: Oficiální název, plakát, podstata filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest