Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky

Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Profesor X a potenciálně také X-23 na fotkách z natáčení třetího Wolverina. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Server X-MenFilms.com tvrdí, že si studio Fox zaregistrovalo tituly Weapon X a Wolverine: Weapon X.

Původní článek (11.6.): Hodně dlouho se mluví o tom, že třetí samostatný film s Wolverinem bude alespoň částečně inspirovaný komiksem Old Man Logan, ve které se s hrdinou setkáváme jako se starým mužem. Tuhle inspiraci potvrzují fotky z natáčení, na kterých můžeme vidět Hugh Jackmana s prošedivělými vlasy a vousem. Server Gamezone teď nicméně tvrdí, že by samotný snímek mohl mít podtitul (nebo snad dokonce titul) Weapon X.

Takový název zcela evidentně odkazuje k programu, který Wolverina stvořil. Znovu nám jej připomněli X-Men: Apokalypsa, dokonce i potitulková scéna s programem určitým způsobem souvisí. Víme, že se Jackman ve snímku ve své nejslavnější roli objeví vůbec naposledy, a tak by se tímto návratem ke kořenům dal jeho příběh hezky uzavřít. Navíc se v poslední době hodně mluví o tom, že by se ve filmu měla objevit X-23, Wolverinův klon určený k jeho likvidaci, který se však posléze obrátí proti svým stvořitelům a stává se z něj něco jako Wolverinova dcera.

Podle nejnovějších neoficiálních informací bychom měli postavu ve filmu vidět v jejím nedospělém věku, konkrétně ji má hrát herečka ve věku 12-15. Podle fotek se tedy zdá, že už byla obsazena, a že je skutečně součástí filmu. X-23 vyrůstala v zajetí, nezažila normální dětství, pouze byla cvičena k boji. Až doteď nikdy neopustila základnu, na které byla stvořena. Celý vnější svět je tedy pro ni nový. Některé (běžné) věci jsou pro ni fascinující, jiné děsivé. Moc toho nenamluví, nejvíc toho vyjádří skrz neverbální chování. Nemá běžné sociální návyky, občas se chová jako zvíře. Je prudce inteligentní, ale také hodně impulzivní a dokáže rozpoutat skutečný masakr.

Uvidíme, co dětská verze postavy nabídne, rodičovský vztah je pro Wolverina rozhodně zcela nový a dosud neprobádaný směr. Na fotkách z natáčení je patrné, že malá X-23 už utrpěla krvavý šrám a od krve je také sám Wolverine. Na fotkách u rozstřílené limuzíny se objevuje poprvé také starý Profesor X (Patrick Stewart), který je už opravdu hodně sešlý a při jeho zničeném výrazu tváře by asi nepřekvapilo, pokud by už nebyl tak docela při smyslech. Wolverine se tedy bude potenciálně vyrovnávat se ztrácením svého „otcovského“ vzoru a všeobecně se zdá, že by závěr jeho příběhu mohl být slušně emocionálně nabitý.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold, nepřímo se film bude inspirovat komiksem Old Man Logan a společně se stárnoucím Wolverinem v něm uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Dále hrají Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Elise Neal. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Zdroje: Gamezone, Just Jared I, II, The Hashtag Show

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 10

Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu Wolverine 3: Známe název filmu? Plus nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest