Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava

Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režisér Taika Waititi provokuje naši zvědavost a objasnil jednu menší záhadu z minula.

Ze sociálních médií je čím dál zajímavější a zajímavější zdroj novinek o přípravě očekávaných trháků. Drobnými pozornostmi nás pravidelně zásobuje také Taika Waititi, režisér Thora: Ragnarok. Ten se nejnověji podělil o několik vtipných fotek s kamerami, když k složitému nasatavení připsal „nezávislý film žije“ a „nezávislý film navždy“. Sami můžete vidět, že obrovská bestie zabírá scénu hned z pěti úhlů a to nevíme, co se děje za hranou fotografie... Na další fotce pak Taika osvětlil menší záhadu z minula – Na počítači za režisérem nevidíme záběry z Ragnaroku, ale ze snímku Vigil, dramatu Vincenta Warda z roku 1984.

Největší rozruch ale vzbudil detailní záběr na pestrobarevné klávesy značky Korg. Waititi k fotce připsal: „Koukejte sem. #Ragnarok“. Fanoušci okamžitě začali spekulovat o tom, že se nám režisér snaží naznačit, že ve filmu potkáme Korga, válečníka z rasy Kronanů, který bojoval po boku Hulka v aréně v komiksu Planet Hulk. A jak víme, chystaný film se komiksem do jisté míry inspiruje. Na druhou stranu lze namítnout, že se Korg objevil už v Thorovi: Temný svět, kde jej syn Odinův zlikvidoval v jedné z úvodních bitev. Je nicméně pravda, že většina běžných diváků by si něčeho takového nejspíš nevšimla. Co myslíte? Mihne se ve filmu kamenný bijec?

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroje: Taika Waititi I, II

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Možná se přidá ještě jedna komiksová postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest