Thor: Ragnarok: Nový záporák, logo a styl humoru

Thor: Ragnarok: Nový záporák, logo a styl humoru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Ačkoliv se třetí Thor točí opravdu teprve chvíli, tak toho i na něj letošní Comic-Con prásknul docela dost. Co vlastně Thor dělal během Občanské války?

Thor: Ragnarok se stále ještě točí (a dlouho bude), ale díky Comic-conu v San Diegu k němu máme také nějaké ty nové informace. Jako první do očí uhodí nové logo filmu, které se vydalo více do retro stylu než by kdo čekal (viz galerie). Uvidíme, jestli to má souviset s oním buddie movie stylem, který má být v třetím Thorovi přítomný. Stylem se logo podobá logu z Vládců vesmíru.

Režisér Taika Waititi (Hon na pačlověky) obecně nešetří humorem, a v rámci Conu promítl vtipné video v dokumentárním stylu, kde osvětluje, co dělal Thor (Chris Hemsworth) během Občanské války. Toto video zatím není online, nicméně Thor se podle všeho věnoval rutinním záležitostem. Bydlel v Austrálii s chlápkem jménem Daryl. Diktoval dopisy pro Iron-Mana a Captaina Americu, aby jim pomohl vyřešit krizi. Stavěl Konspirační tabuli vyšetřující Kameny nekonečna či si poseděl na kafíčku s Brucem Bannerem (Mark Ruffalo). V galerii si také můžete prohlédnout jeden kousek ze zmíněné Konspirační tabule zveřejněný režisérem a jeho posezení s Darylem. Přestože šlo o materiál k pobavení, tak z pohledu novinářů dobře ilustroval Waititiho solidní smysl pro humor.

Následně video přešlo k prvním ukázkám týkajících se filmu. Pozor budou následovat spoilery!

Šlo především o storybordy a další vizualizace. Thor v nich měl krátké vlasy a válečné barvy na tváři, byl bez svého klasického oděvu. Byl k vidění také Loki, který se na rozdíl od Thora tolik nezměnil. Hulk stál v aréně ala Planeta Hulk a na dalším obrázku na sebe s Thorem útočili, Hulk v plné zbroji, kterou jsme zveřejnili již dříve. Následně byl k vidění obrázek, kde Thor skáče na ohromný ohnivý obličej. Ve srovnání s nepřítelem byl hrdina malinký. A opravdu šlo o Surtura, ohnivého, obřího démona. Ten byl v komiksech zajat Odinem, ale osvobozen Lokim, aby přinesl Ragnarok, konec bohů. Tak uvidíme, kolik z toho se stane ve filmu.

Ve spojení s humorem i přiloženými materiály dávají diváci přítomní na prezentaci Thorovi: Ragnarok šanci, že bude z celé trilogie nejlepší. Tak uvidíme, jak se ukáže v prvním traileru a pak v kinech.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroje: Slashfilm, Collider, MCU Exchange

Galerie: 3

Thor: Ragnarok: Nový záporák, logo a styl humoru | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový záporák, logo a styl humoru | Fandíme filmu Thor: Ragnarok: Nový záporák, logo a styl humoru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest