John Wick 2 slibuje dvakrát větší nářez a zveřejnil plakát

John Wick 2 slibuje dvakrát větší nářez a zveřejnil plakát | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Ještě více akce než posledně? To chceš!

Bývá zvykem, že v pokračování je všeho mnohem víc než v prvním filmu. Výjimkou nebude ani John Wick 2. Už jednička byla živelnou akční jízdou, jež to do nás tlačila horem spodem, ale režisér Chad Stahelski (který tentokrát projekt režíroval bez Davida Leitche) slibuje, že ve dvojce nás čeká dvojnásobná porce zábavy a hned zkraje se dočkáme velké automobilové honičky. Hmm... tak to si necháme líbit. Hlavní hrdina Keanu Reeves a spol. se objeví 8.10. na newyorském Comic Conu, kam by také měli přivézt první záběry z filmu, takže třeba se dostanou ven online. V galerii je dostupný první plakát.

John Wick cestuje do Říma, aby splatil dluh starému kolegovi, který se snaží převzít mezinárodní organizaci tajných zabijáků. A to nebude žádná sranda, protože budou muset čelit nejnebezpečnějším vrahům ze všech koutů světa. V hlavních rolích hrají Keanu Reeves, Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo, Lance Reddick, Ruby Rose, Peter Stormare a Laurence Fishburne. Scénář: Derek Kolstad. Režie: Chad Stahelski. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 23.2. 2017.

Zdroje: EW, MovieWeb

John Wick 2

30.01.2017 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

John Wick 2 slibuje dvakrát větší nářez a zveřejnil plakát | Fandíme filmu John Wick 2 slibuje dvakrát větší nářez a zveřejnil plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest