Knock Knock: Keanu Reeves zažije ženský teror

Knock Knock: Keanu Reeves zažije ženský teror | Fandíme filmu
Ťuk, ťuk. Kdo tam? Jenom dvě hezký a šáhlý holky, od kterých si to Keanu Reeves ošklivě slízne. Přehrajte si dvě ukázky na thriller Eliho Rotha.

Evan Webber je klikař. Má překrásnou a úspěšnou ženu, dvě super děti a jelikož se živí jako architekt, všichni bydlí v domě podle jeho představ. Zní to jako rajská hudba? Pro Evana možná, ale ta odezní velmi brzy. Když manželka a ratolesti opustí na víkend vilu, on zůstane doma sám, aby se věnoval práci. Jeho klid však kdosi naruší klepáním na vstupní dveře. Za nimi stojí dvě sympatické dívky, jež jsou deštěm promočené až na kost. Po nabídnuté pomoci je Evan oběma dívkami zlákán k sexu. Když se druhý den probudí, děvčata vyprovodí z domu, což se jim nelíbí. Brzy se do něj ovšem vrátí a začnou rozehrávat drsnou hru, v níž se Evan stal hlavní obětí. 

Trýzněnou obětí v Knock Knock režiséra Eliho Rotha (Hostel 1 a 2) se stane Keanu Reeves, který v přiložených upoutávkách není žádný John Wick. V rolích jeho mučitelek se objevily Ana De Armas a Lorenza Izzo, která si zahrála už v Rothově kanibalistickém snímku The Green Inferno. Erkový scénář k psycho-thrilleru (označení „horor“ mi k tomu nějak nesedí, údajně nechybí i špetka humoru) společně s Rothem napsali Guillermo Amodeo a Nicólas López. Zda holky budou Reevese terorizovat i v našich kinosálech, není prozatím známo.

Knock Knock: Dvě ukázky

 

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest