Alfonso Cuarón chystá nástupce Gravitace

Alfonso Cuarón chystá nástupce Gravitace | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Talentovaný Mexičan se konečně pustil do přív natáčení svého dalšího filmu.

Režisér Alfonso Cuarón  byl vynikající filmař již před tím než dal světu vizuálně úchvatný film Gravitace se Sandrou Bullock a Georgem Clooneym. Mnozí z nás se s ním patrně poprvé setkali u třetího dílu Harryho Pottera s podtitulem Vězeň z Azkabanu.

Ale díky Gravitaci si udělal opravdu velké jméno, a tak je nasnadě, že se jeho další film pozorně očekává. A podle tiskové zprávy to má být projekt, který zatím nemá název, ale začne se natáčet už teď na podzim. Cuarón film nejen zrežíruje, ale také si píše scénář. Měl by nás vzít do sedmdesátých let dvacátého století do Mexico City. Příběh by pak měl být o rodině žijící v tomto městě. Cuarónovu srdci by to mělo být blízké, protože se sám v tomto městě narodil a v 70. letech zde prožíval pubertu. Co se z toho nakonec vyklube, zatím nevíme, ale určitě to bude stát za pozornost a další podrobnosti vám přineseme co nejdřív, protože začátek produkce je už na spadnutí.

Těšíte se na Cuarónův další projekt? A máte tip, o co by mohlo jít? Čeká nás snímek podobný Mexické jízdě? Na závěr se ještě podívejte na to, ja se točila Alfonsova geniální scéna v jedoucím autě v Potomcích lidí:

Zdroj: Collider

Galerie: 4

Alfonso Cuarón chystá nástupce Gravitace | Fandíme filmu Alfonso Cuarón chystá nástupce Gravitace | Fandíme filmu Alfonso Cuarón chystá nástupce Gravitace | Fandíme filmu Alfonso Cuarón chystá nástupce Gravitace | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest