Francine: Melissa Leo dominuje depresivnímu traileru

Francine: Melissa Leo dominuje depresivnímu traileru | Fandíme filmu
Povedených dramat není nikdy dost. Doufejme, že Francine dokáže uspokojit choutky náročnějších diváků.

Brian M. Cassidy a Melanie Shatzky se společně vrhli na režii prvního klasického filmu. Předchozí zkušenosti sbírali na poli dokumentů a krátkometrážních projektů. Současně se společnými silami postarali i o scénář tohoto hutného dramatu. Do hlavní role byla obsazena herečka Melissa Leo, jež před dvěma lety oslnila ve vedlejší rolí v hitovce Fighter, za což si později odnesla zlatého plešouna. V poslední době se objevila i ve snímcích jako Svět podle Mallory, Odsouzení nebo v seriálu Mildred Pierce. Vypadá to, že po dvou letech má další velkou příležitost ukázat světu svůj nezpochybnitelný talent. Francine bude zřejmě "one woman show" a úspěch zavisí především na hereckém umu sympatické herečky.

Příběh vypráví o osudech postarší ženy jménem Francine, která se po svém pobytu ve vězení snaží znovuzačlenit do běžného života v malém severoamerickém městěčku. Je však velice mlčenlivou a určitým způsobem asociální ženou, jež hledá své přátele pouze mezi zvířaty. Postupem času ztrácí schopnost běžné interakce v rámci většinové společnosti a opětovná integrace se stává problematickou, přičemž sama si tuto skutečnost nechce připustit. Zvířata jí sice dodávájí životní sílu, avšak před všudypřítomnou temnotou a úzkostí nelze utíkat věčně.

Trailer má tísnivou a depresivní atmosféru, která diváka ihned polapí. Sledujeme ženu, jež se dostala na okraj společnosti a jen velmi těžce hledá cestu zpět. Pocity zoufalství střídají návaly štěstí. Výsledkem je nevyrovnaná osoba se sklony k panice. Melissa dominuje celé upoutávce a prakticky nesleze z obrazovky. Z předvedeného materiálu jde poznat, že oscarová herečka byla tou správnou volbou pro roli narušené Francine. Snímek rozhodně nebude lehce stravitelný a pravděpodobně neosloví každého.

Kdy se kanadsko–americký film dostane do širší kinodistribuce není v tuto chvíli známo. V galerii naleznete oficiální plakát.

 

Trailer: Francine

 

Zdroje: ComingSoon, SlashFilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest