Sedm statečných: Seznamte se s postavami a koukněte na nový plakát

Sedm statečných: Seznamte se s postavami a koukněte na nový plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Remake jednoho z nejpopulárnějších westernů všech dob se blíží do kin a při té příležitosti byla zveřejněná řádka videí, jež nám představuje hlavních sedm aktérů.

Westernová předělávka japonských Sedmi samurajů jménem Sedm statečných (The Magnificent Seven) z roku 1960 se právem zařadila mezi klasiky kinematografie. A jak je tomu v posledních letech už zvykem, i u tohoto klasického filmu padlo rozhodnutí k vytvoření remaku. Pod stejným názvem jako původní díl se ho v kinech dočkáme už 22. 9. 2016.

Po několika trailerech z uplynulých měsíců máme před premiérou  možnost se v sedmi ukázkách seznámit se všemi hrdiny filmu. Každé z minutového videa nám ukazuje především schopnosti a osobnost dané postavy. Nechybí ani krátké vyjádření představitele role a režiséra Antoinea Fuquy (Equalizer, Bojovník). Nevšední skupinu kovbojů tvoří lovec odměn Sam Chisolm (Denzel Washington), gambler Josh Farraday (Chris Pratt), zkušený lovec Jack Horne (Vincent D’Onofrio), obratný assassin Billy Rocks (Byung-hun Lee), indiánský válečník Red Harvest (Martin Sensmeier), válkou obeznámený ostrostřelec Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke) a psanec Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo). Všechny charaktery mají naznačenou i svojí vlastní minulost. Otázkou ale je, jak moc velkou váhu bude mít v hlavním příběhu filmu, jestli vůbec nějakou.

Kromě klipů vyšel ještě nový plakát, na kterém si můžete v galerii všechny postavy prohlédnout. Jak se vám remake Sedmi statečných a jeho hlavní postavy zatím jeví? Dáte mu šanci?

Sedm statečných

23.09.2016 | USA
Akční, Dobrodružný, Western
Info o filmu

Galerie: 2

Sedm statečných: Seznamte se s postavami a koukněte na nový plakát | Fandíme filmu Sedm statečných: Seznamte se s postavami a koukněte na nový plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest