Patrick Stewart: Po Wolverinovi 3 končím s X-Meny

Patrick Stewart: Po Wolverinovi 3 končím s X-Meny | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Čeká nás opravdu hodně jiný Charles Xavier a bylo odhaleno, kdo složí filmovou hudbu.

Hugh Jackman se ve snímku, který by se mohl jmenovat Weapon X objeví jako Wolverine vůbec naposledy, ale zřejmě se nebude se sérií loučit sám. Vale by chtěl dát své postavě také Patrick Stewart, který Profesora X hraje stejně dlouho (i když ne tak často), jako Jackman. Stewart sice připustil, že se nikdy nemá říkat nikdy a v komiksových filmech není překážkou k návratu ani případná smrt postavy (jak si sám mohl už jednou ověřit), avšak domnívá se, že Wolverine 3 je pro něj rozloučením s celou sérií. Blíže může prozradit o filmu jenom to, že Charles Xavier v něm bude opravdu hodně jiný. V takovém světle jsme jej prý dosud nikdy neviděli.

Co se dalších novinek ke třetímu Wolverinovi týče, dozvěděli jsme se, že hudbu složí Cliff Martinez. Nesmírně talentovaný hudebník má na kontě skvělé soundtracky k Drive, Spring Breakers, Nákaze nebo seriálu Knick, tak se snad opět můžeme těšit na něco výjimečného. Dolů do galerie přikládáme také několik posledních fotek z natáčení.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold, nepřímo se film bude inspirovat komiksem Old Man Logan a společně se stárnoucím Wolverinem v něm uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Dále hrají Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Elise Neal. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Zdroje: ITV, Film Reporter, Just Jared

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 4

Patrick Stewart: Po Wolverinovi 3 končím s X-Meny | Fandíme filmu Patrick Stewart: Po Wolverinovi 3 končím s X-Meny | Fandíme filmu Patrick Stewart: Po Wolverinovi 3 končím s X-Meny | Fandíme filmu Patrick Stewart: Po Wolverinovi 3 končím s X-Meny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest