Star Wars: Rogue One: Objeví se další známá postava

Star Wars: Rogue One: Objeví se další známá postava | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Kdy uvidíme příští trailer, ochutnávka z příštího traileru a fotky vesmírných lodí. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Ochutnávku z očekávaného traileru jsme vyměnili, takže teď si ji můžete prohlédnout v pořádné kvalitě. LucasFilm také definitivně potvrdil, že video uvidíme v pátek evropského času (zřejmě tedy v noci ze čtvrtka na pátek - v době, kdy mají americké televizní stanice prime time).

Původní novinka: Nedávno jsme se sice s definitivní platností dozvěděli, že Han Solo v Rogue One: Star Wars Story figurovat nebude, ale alespoň na chvíli se objeví jiná známá postava. Konkrétně to bude senátor Bail Organa (adoptivní otec Leiy), postava, která se objevila ve dvou ze tří prequelů, v obou animovaných seriálech a vůbec poprvé byl zmíněn už v Epizodě IV. Postavu ztvární Jimmy Smits, kterého jsme v roli viděli v Epizodách dvě a tři. Půjde podle všeho pouze o malé cameo.

Tím ale drobné novinky nekončí. A ta druhá vlastně zas tak drobná není. Oficiálně bylo oznámeno, že ve čtvrtek bude zveřejněn v rámci přenosu z olympijských her nový trailer! Nevíme, zda půjde o plnohodnotný trailer nebo pouze další teaser, nicméně by to snad neměl být teaser, který byl promítán v rámci Star Wars Celebration a unikl z akce v mizerné kvalitě. Tento teaser by snad totiž měl být určen pouze pro SW: Celebration. Potenciálně nás tedy čekají zcela nové záběry. Přikládáme krátkou ochutnávku, ale také dvě fotky lodí U Wing a Incom UT-60D.

Rogue One: A Star Wars Story pojednává o nesourodé skupině bojovníků z hnutí odporu, kteří se společně vypraví na nebezpečnou misi. Pokusí se ukrást plány Hvězdy smrti a přinést tak galaxii novou naději. V hlavních rolích hrají Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Wen Jiang, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen a Alan Tudyk. Režíruje Gareth Edwards. Premiéra filmu je naplánována na 15.12. 2016.

Zdroje: LucasFilm,

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Star Wars: Rogue One: Objeví se další známá postava | Fandíme filmu Star Wars: Rogue One: Objeví se další známá postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest