Expendables 4: Poslední zvěsti a informace

Expendables 4: Poslední zvěsti a informace | Fandíme filmu
Lionsgate
O Postradatelných se nějakou dobu zas nemluvilo, což nadhodilo otázku, zda čtvrtý díly vůbec uvidíme. Co na to říkají nejnovější zprávy?

O příštím pokračování akční série se začalo mluvit okamžitě po vstupu Expendables: Postradatelní 3 do kin. Od té doby již uplynuly dva roky a o dalším díle slýcháme čím dál tím méně. Pár měsíců nazpátek se Randy Couture (který zatím hrál ve všech dílech série) nechal slyšet, že se začne natáčet v průběhu letošního roku. V červenci, ale řekl serveru NY Daily News, že se doslechl o změnách.

Expendables: Postradatelní 4 prý mají již scénář, podle něhož se mělo začít točit letos na podzim, ale natáčení by mohlo být odsunuto. V neprospěch čtvrtého dílu Postradatelných totiž mluví druhý díl Creeda, jehož tvůrci se snaží domluvit se Slyem a Michael B. Jordanem natáčení (scénář je skoro hotov), což by nové Expendables rozhodně neurychlilo. Objevily se také nové zvěsti o tom, že by Slye mohly zaměstnávat Expendabelles, dámská varianta na Expendables, ale Stallone ve vyjádření pro Deadline rezolutně odmítl, že by se na projektu jakkoliv podílel nebo měl v plánu se na něm podílet v budoucnu.

Proti zprávám o zpoždění mluví Tarhan Telli (dodavatel filmových motorek), který tvrdí, že filmovat se bude již brzy. To je samozřejmě dost neurčitá informace, ale jako takový důkaz alespoň Telli přidal na svůj Facebook fotku se Stallonem, s kterým se sešel v LA.

V rámci Expendables: Postradatelní 4 se mluvilo o nabrání dalších zvučných jmen do týmu, jako například Al Pacino, Robert De Niro, Clint Eastwood, Nicolas Cage, Jack Nicholson a Jackie Chan. Všechno jsou to ale samozřejmě zatím jen zvěsti. Myslíte si, že se čtvrtého dílu v podobné sestavě dočkáme, pokud tedy vůbec bude?

Zdroje: Deadline, NY Daily News, ManlyMovie

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest