Joss Whedon chce točit Black Widow. A co dalšího chystá?

Joss Whedon chce točit Black Widow. A co dalšího chystá? | Fandíme filmu
Populární režisér se po Avengers: Age of Ultron obul do dalšího projektu. Návrat k Marvelu však nezatracuje. Přikládáme dosud nezveřejněné screen testy, které Whedon točil k Agentům SHIELDu.

Když přijde na režiséry, tak Joss Whedon bude mezi těmi, kteří si uzmuli místo na výsluní nejpopulárnějších tvůrců. Ano, někdo řekne, že jeho Avengers 1 jsou mnohem lepší než jejich pokračování. Pořád ale platí, že to byl on, kdo pomáhal postavit komiksové mega blockbustery na pevnou půdu. A tak budí pozornost každá jeho další tvorba. A abychom o ní věděli, co nejvíce, tak si na Comic-conu zařídil vlastní panel.

I tak se mu ale podařilo neprozradit, co to vlastně chystá za další film. Něco jsme se ale přeci jen dozvěděli. Předně, že si daný film píše osobně. A konečně se ke své radosti nemusí ohlížet na žádné studio, rozpočet ani rating. Když byl do tvorby ponořen naposledy, tak jej to dokonce strhlo k nekontrolovatelnému pláči. Dle jeho slov má jít o historickou fikci, která má být velmi „znepokojivá“. Stylem prý projekt trochu připomíná Aftershock s Eliem Rothem. A nad to je Whedon přesvědčen, že až scénář dokončí, tak se studia přetrhnou, jak ho budou chtít zfilmovat. Zdá se tedy, že Whedon si je opravdu jistý, tím, co tvoří a užívá si, že to může dělat z pozice nezávislého filmaře. Víc ale v podstatě neprozradil.

Aby to ale nezůstalo jen u neurčitých náznaků, tak se jej novináři doptali, jak je na tom s tvorbou pro Marvel Studios. Momentálně se totiž jejich cesty rozešly a Captain Marvel bude podle všeho režírovat žena, takže v tomhle směru pro něj cesta nevede. Na to Whedon odpověděl, že pokud by dostal nabídku na zrežírování samostatného filmu s Black Widow (Scarlett Johansson) tak by byl okamžitě pro. Na Black Widow se mu líbí, že se drží při zemi. Postavy supermanovského typu, jako třeba Thor, jsou podle něj těžko uchopitelné, když chcete dělat správě drsnou akci. Ta se podle něj daří bratrům Russoovým (Captain America 2, 3), ale on by se lépe cítil při tvorbě špionážního thrilleru právě s Black Widow, která je pro takový typ akce ideální materiál.

Momentálně jsou sice premiéry rozebrané až do roku 2019, ale poté je tu volný prostor, kde by mohlo dojít i na widowovskou variantu. Johansson je zářící hvězda, takže zájem publika by byl. Uvidíme ale, v jaké stavu budou všichni hrdinové po Avengers 3. Jisté je, že Marvel určitě slyšel Whedonova slova, a tak jen zbývá počkat, zda ho za ně chytí. Dole pak můžete mrknout na screentesty k Agents od S.H.I.E.L.D., které letos Marvel zveřejnil. Ten, ve kterém účinkuje Chloe Bennett (Daisy Johnson), tehdy ještě neobsazená, režíroval právě Joss Whedon.

Byli byste pro návrat Whedona do filmového světa Marvelu? Nebo jste spíše zvědaví na jeho osobní tvorbu?

Zdroje: Collider, IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest