Ash vs Evil Dead 2: Trailer je totální masakr

Ash vs Evil Dead 2: Trailer je totální masakr | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Ash se vrací, všichni démoni bojte se. Tenhle trailer byl tak drsný, že jej nemohli promítat na Comic-Conu.

Jak popsat výstižně trailer na Ash vs Evil Dead 2? Už se stalo v nadpise, víc vědět nepotřebujete a s chutí si přehrajte ukázku. Ash, Kelly a Pablo si užívají, tedy, hlavně Ash si užívá zábavu v Jacksonville, ve společnosti piva a pěkných holek. Pro něj hotový sen, ale na obzoru se rýsuje noční můra a tak hrdinům nezbývá nic jiného než zase ustřelit palici zástupu démonů. Pokud vás bavila první série a po druhé větě jste přeskočili text, tak už je vám podle upoutávky jasné, že se ve druhé sérii máme opět na co těšit. Litry stříkající krve všemi směry, brutální násilí s odlétávajícími končetinami, odporní nepřátelé a Ashovy vtipné poznámky. To si necháme líbit.

Na začátku druhé řady, jež bude čítat opět deset půlhodinových epizod, se ústřední trio vrací z Jacksonville do Ashova rodného města Elk Grove, kde se potká s Ruby. Bývalí nepřátelé spolu musí uzavřít nejisté spojenectví, protože Elk Grove se brzy stane jádrem všeho zla. Kelly mezitím pořád neukojila svou touhu po pomstě svých rodičů a Pablo se pokouší vyrovnávat s psychickým traumatem, které si odnesl z finále první řady.

Galerie: 3

Ash vs Evil Dead 2: Trailer je totální masakr | Fandíme filmu Ash vs Evil Dead 2: Trailer je totální masakr | Fandíme filmu Ash vs Evil Dead 2: Trailer je totální masakr | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest