Ash vs Evil Dead 2: Co nás čeká v druhé řadě

Ash vs Evil Dead 2: Co nás čeká v druhé řadě | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A jaké nové postavy hlavní hrdinové v souboji proti démonům potkají?

Loni jsme v seriálu Ash vs Evil Dead s titulním hrdinou po letech otevřeli knihu Necronomicon, která vypustila na Zemi zlo a vidět Bruce Cambpella po letech v jeho ikonické roli byla radost a zábava. Pokud si dobře vzpomínáte, tak Ash, Kelly a Pablo v poslední epizodě směřovali do Jacksonville na Floridě, ale vyhlídky na poklidné chvilky byly hodně vzdálené realitě. Zlo totiž nikdy nespí, takže bude zapotřebí zase motorová pila a brokovnice.

Na začátku druhé řady, jež bude čítat opět deset půlhodinových epizod, se ústřední trio vrací z Jacksonville do Ashova rodného města Elk Grove, kde se potká s Ruby (Lucy Lawless). Bývalí nepřátelé spolu musí uzavřít nejisté spojenectví, protože Elk Grove se brzy stane jádrem všeho zla. Kelly mezitím pořád neukojila svou touhu po pomstě svých rodičů a Pablo se pokouší vyrovnávat s psychickým traumatem, které si odnesl z finále první řady.

V rozjetém vlaku všelijakých démonů a krvavých situací, se také octnou nové postavy. Ted Raimi (bratr Sama a legrační figurka Joxer z Xeny nebo Herkula) si zahraje Cheta Kaminskiho, Ashova nejlepšího přítele z dětství, Brocka Williamse, Ashova otce, ztvární Lee Majors (seriál The Fall Guy) a Ashovu láska Lindu ze střední ztělesní Michelle Hurd (seriály Hawaii Five-O, Daredevil).

Dalších novinek a prvního traileru na Ash vs Evil Dead 2 bychom se měli dočkat během Comic-Conu.

Zdroje: Screen Crush, Comic Book, STYD

Galerie: 2

Ash vs Evil Dead 2: Co nás čeká v druhé řadě | Fandíme filmu Ash vs Evil Dead 2: Co nás čeká v druhé řadě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest