Svět monster si vybral Frankensteina

Svět monster si vybral Frankensteina | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zelený chlapík se špunty v krku má tvář.

Svět monster studia Universal se nadále rozrůstá. Mumie s Tomem Cruisem a Russellem Crowem už je téměř dotočená, chystají se Neviditelný muž s Johnnym Deppem a do Frankensteinovy nevěsty si studio podle nepotvrzené šuškandy vyhlédlo Angelinu Jolie.

Teď se začalo vyjednávat o roli Frankensteinova monstra, kterou by mohl dostat Javier Bardem. Studio mu původně nabídlo Croweovu dvojroli Dr. Jekylla a pana Hydea, tu však herec odmítl. Místo toho však započala jednání právě o slavném monstru, které přivede k životu doktor Victor Frankenstein. Zatím není zřejmé, zda by se Bardem objevil rovnou ve vlastním filmu nebo nejprve hostoval ve filmu někoho jiného, podobně jako zmiňovaný Crowe. Aktuální zprávy hollywoodských reportérů vedle Bardemova castingu také znovu potvrzují, že se nadále počítá i s Frankensteinovou nevěstou, jež by mohla být spin-offem samostatného filmu s Frankensteinovým monstrem.

Připomínáme, že studio Universal chystá s klasickými monstry celý provázaný svět, který mají pod taktovkou Chris Morgan (série Rychle a zběsile) a Alex Kurtzman (Transformers, Star Trek). Vedle zmiňovaných snímků se chystá také Vlkodlak, mluví se o Příšeře z černé laguny, Van Helsingovi či společném filmu, kde se postavy ze všech ostatních snímků potkají.

Zdroje: Variety, The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest