Neviditelný muž: Johnny Depp je na palubě

Neviditelný muž: Johnny Depp je na palubě | Fandíme filmu
Warner Bros.
Do provázaného světa klasických monster je obsazen další slavný herec. V roli neviditelného muže uvidíme-neuvidíme Johnnyho Deppa.

Propojený filmový svět slavných monster se nám začíná pomaloučku rozrůstat o známá herecká jména. Tom Cruise se bude muset vypořádat s mumií a Johnny Depp se stanem neviditelným mužem. The Invisible Man napsal proslulý autor sci-fi románů H.G. Wells v roce 1897. Na české pulty se publikace dostala pod názvem Neviditelný. 

Hlavní postavou příběhu je doktor Jack Griffin, jenž objeví sérum na neviditelnost a proto je před lidmi obvázaný bílými obvazy a maskován černými brýlemi. Ačkoliv usilovně pracuje na pokusu o zvrácení procesu, začíná mít látka obsažená v séru na neviditelnost vliv na jeho chování, což vyústí v čím dál horší zločiny. Neviditelný muž se na stříbrná plátna prvně podíval v roce 1933 a filmová adaptace se stala klasikou. Později následovalo pokračování i volná zpracování. Projekt v tuto chvíli nemá režiséra. Scenář by však měl napsat Ed Solomon, co dělal na obou Podfukářích nebo na prvním díle Mužů v černém

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest