Sadako vs. Kayako: Dvě hororové ikony ve společném filmu

Sadako vs. Kayako: Dvě hororové ikony ve společném filmu | Fandíme filmu
Podívejte se na první teaser. A do českých i slovenských kin se chystá třetí část amerického Kruhu.

V druhé polovině 90. let minulého století Vřískot vlil novou krev do žil slasherům. Na přelomu letopočtu už ale byly v kurzu úplně jiné horory – začalo se dařit asijským duchařinám. A ke zdaleka nejúspěšnějším v tomhle subžánru patří série Kruh a série Ju-On (The Grudge). Obě série nabízely pokračování a dočkaly se také amerických remaků. Sadako (v americké verzi Samaru) a její studnu, stejně jako Kayako a její trhavé plazení po schodech, zná snad každý hororový fanoušek. Asi je tedy téměř logické, že se nakonec potkají v jednom společném filmu.

Loni na Apríla byl v rámci propagační kampaně k filmu Ju-On: The Final oznámen snímek Sadako vs. Kayako jako žert, teď už je to pravda. O filmu zatím víme jen to, že Mizuki Yamamoto si zahraje nešťastnici, která se ocitne přímo uprostřed souboje dvou záhrobních bytostí. Film režíruje pravidelný hororový autor Koji Shiraishi, natáčení probíhá právě teď, s premiérou se v Japonsku počítá na příští červen a promítat se bude ve 4DX. Zveřejněn byl také první teaser. Vzhledem k popularitě série můžeme doufat, že u nás bude film k vidění alespoň na videu.

Pokud si slavné duchy chcete připomenout v kině, musíte vzít zavděk Samarou, která se 7.4. 2016 vrátí ve snímku Kruhy, pokračování dosavadních dvou amerických Kruhů. Dříve se proslýchalo, že by mělo jít o prequel ze Samařina mládí, avšak režisér F. Javier Gutiérez nedávno uvedl, že se děj bude odehrávat třináct let od Kruhu Gora Verbinskiho.

Zdroj: Bloody Disgusting

Kruhy

03.02.2017 | USA
Drama, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest