Dvojice, které spolu nevycházely na place

Dvojice, které spolu nevycházely na place | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na plátně se mají milovat, ale v soukromí se nemohou vystát. Nebo naopak obě dvě osobnosti vzájemnou filmovou nenávist nemusely ani trochu předstírat.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Bill Murray a Lucy Liu (Charlieho andílci)

O tom, že Bill Murray je vždycky svůj a rozhodně si nepotrpí na věci, jako jsou profesionální či politická korektnost, se na vlastní kůži přesvědčila Lucy Liu. Během natáčení Charlieho andílků se několikrát nevybíravě, chtělo by se říci, že po „murrayovsku“, vyjádřil o jejích hereckých schopnostech. Podle jednoho zdroje dokonce v jednu chvíli přerušil probíhající scénu a s následujícími slovy se otočil ke třem hlavním hereckým představitelkám: „Chápu, proč jste tady vy (Drew Barrymore a Cameron Diaz) a máte opravdu talent … ale co tady sakra děláš ty (Lucy Liu)? Vždyť neumíš hrát!“ Liu údajně napadla Murrayho pěstmi a až zásah přihlížejících musel bojující dvojici odtrhnout. Těžko říct, kolik je na tomto příběhu pravdy, ale Bill Murray se nezúčastnil propagace filmu a v následujícím pokračování byl nahrazen. Někdy vydají činy za tisíc slov.

George Clooney a David O. Russell (Tři králové)

Je veřejným tajemstvím, že pracovat s Davidem O´Russelem vyžaduje tvrdou náturu a nervy ze železa. Své o tom ví herecký matador George Clooney. Během natáčení válečného dramatu Tři králové, byl tak rozčarován způsobem, jakým oceňovaným režisér jednal se členy svého štábu, že když se postavil na jejich obranu, vyprovokoval mezi oběma znesvářenými kohouty rvačku. Clooney  později popsal natáčení jako „nejhorší zkušenost ve svém životě.“

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest