Dvojice, které spolu nevycházely na place

Dvojice, které spolu nevycházely na place | Fandíme filmu
Warner Bros.
Na plátně se mají milovat, ale v soukromí se nemohou vystát. Nebo naopak obě dvě osobnosti vzájemnou filmovou nenávist nemusely ani trochu předstírat.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Anne Hathaway a James Franco

Jestli urputně přemýšlíte, v jakém, že to vlastně filmu, se tato na první pohled nepravděpodobná dvojice setkala, tak jste na správně stopě. Franco ani Hathaway totiž nikdy nestáli bok po boku před filmovou kamerou. Jejich spolupráce se datuje do roku 2011, kdy došlo k dneš už nechvalně proslulému předávání Oscarů, které mělo kvůli znuděnému Francovi a nepřesvědčivé Hathaway hodně blízko k totálnímu fiasku. Na vině byla mimo jiného nulová chemie a ne zrovna ideální vztahy ústředního dua.

Povídaček se dostalo ven hodně a zastavit šíření podobných fám rozhodně nepomohl ani samotný Franco, který v jednom radiovém rozhovoru víceméně souhlasil s tezí moderátora, který se vyjádřil o herečce následujícími slovy: „Většina lidí tak nějak nesnáší Anne Hathaway, i já jsem mezi nimi, pořádně ani nevím proč…Je ale podle mě strašně afektovaná, i když vyhraje nějakou cenu…vtipy, které trousí vypadají jako by byly připraveny předem...“ I samotný Franco si přiložil, když nazval Anne termínem „Goody two shoes“ (nejblíže českému významu je asi svatoušek, tj. osoba která svým čistým a bezchybným chováním může lézt ostatním lidem na nervy. V hovorové angličtině má slovní spojení spíše negativní konotace.)

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest