Aquaman: Proč je Jason Momoa skvělým představitelem nejlepšího plavce od DC

Aquaman: Proč je Jason Momoa skvělým představitelem nejlepšího plavce od DC | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Důvody zná jedna z tvůrkyň.

Jak to u ikonických postav bývá, když bylo oznámeno, že si Aquamana ve filmovém universu na motivy komiksů od DC zahraje Jason Momoa, někteří byli nadšení a jiní nechápali, proč se filmaři rozhodli zrovna pro něj (hlavně to asi byli ti, kteří ho neviděli v Game of Thrones).

Jistě, Jason byl odvážnou volbou, ale podle nás vůbec ne špatnou. A samozřejmě tohle castingové rozhodnutí obhajují i tvůrci, například producentka Deborah Snyder (ano, je to manželka režiséra Zacka Snydera):

"Jason je fyzicky působivý. Je enormní - svým způsobem děsivý, ale současně vřelý a milující. A my máme dojem, že tohle jsou vlastnosti, které by měl Aquaman mít." 

Malou ochutnávku Aquamana jsme si užili v Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, v příštím roce se řádně představí v prvním dílu Justice League a v roce 2018 se dočká vlastní sólovky.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.  

Zdroj: PopSugar

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Aquaman: Proč je Jason Momoa skvělým představitelem nejlepšího plavce od DC | Fandíme filmu Aquaman: Proč je Jason Momoa skvělým představitelem nejlepšího plavce od DC | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest