Supercon: John Malkovich míří do komiksovky. Ale hodně netradiční

Supercon: John Malkovich míří do komiksovky. Ale hodně netradiční | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Kritiky milovaný herec John Malkovich není žádný zelenáč, pokud jde o komiksovky. Ale tohle bude jiné kafe.

John Malkovich je herecký chameleon. Ztvárnil desítky charakterově rozdílných rolí v žánrově hodně odlišných filmech. A to včetně komiksových. Vidět jsme ho mohli ve vcelku zábavné "důchodcovské akci" Red a jejím pokračování nebo v ne zrovna povedeném Johahu Hexovi. Původně si měl také zahrát ve čtvrtém Spider-Manovi Sama Raimiho, ale jak víte, ten nikdy nevzniknul. 

A těšit se na něj můžeme i v další komiksy inspirované podívané. I když to není úplně přesné. Jde spíše o film o světě komiksů, ne komiksový film. John se totiž přidává k obsazení aktuálně natáčeného komediálního projektu Supercon

Jeho hlavními hrdiny jsou komiksoví autoři a "vyžilé" seriálové hvězdy. Ti společně objíždí různé akce pro fandy a snaží se díky tomu vydělat nějaké peníze.

Ale shodou okolností se ústřední skupinka (řekněme si to na rovinu) zoufalců stane součástí plánu na přepadení jedné podobné fanouškovské akce a tak jim nezbude nic jiného, než se pokusit hnát před spravedlnost podrazáckého promotéra a nafoukanou televizní hvězdu, kteří mají v nastalé situaci prsty. 

Film režíruje Zak Knutson, který společně s Andrew Sipesem napsal i scénář. Datum premiéry zatím stanoveno nebylo, spekuluje se o příštím roce.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Supercon: John Malkovich míří do komiksovky. Ale hodně netradiční | Fandíme filmu Supercon: John Malkovich míří do komiksovky. Ale hodně netradiční | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest