Dočkáme se eRkových komiksovek od Marvelu?

Dočkáme se eRkových komiksovek od Marvelu? | Fandíme filmu
Šéf Disneyho promluvil před akcionáři a řeč přišla i na Marvel a momentální úspěch Deadpoola.

Disney dnes pořádal tiskovou konferenci pro své akcionáře. Řešily se tržby z minulého roku, především pak ze Star Wars, popřípadě Oscar pro animák V hlavě. Řeč přišla na nové projekty, jako jsou další zábavní parky nebo výletní lodě. Co nás ale bude zajímat v téhle novince, je Marvel.

Šéf Disneyho, Bob Iger, akcionářům pustil klip s automobilovou honičkou, ve které se objevili Captain Amerika, Falcon, Black Panther a War Machine. Upoutávka z Captain America: Civil War sklidila v sále potlesk, tak můžeme jen doufat, že nějaký materiál bude v dohledné době uvolněn také pro běžné diváky. Iger k videu řekl, že Captain America: Civil War jeden z dosud nejlepších příběhů od Marvelu. Což je samozřejmě fráze, která od šéfa společnosti, která film vyrábí, nemá příliš velkou váhu. Pojďme tedy zpátky k faktům, konkrétně k jednomu poslednímu:

Bude Marvel po úspěchu Deadpoola točit nějaké vlastní eRkové filmy? Na to Iger odpověděl, že žádné takové plány v dohledné době studio nemá. Což je jedině rozumné. Studio vydává sérii provázaných filmů, kam by snímek určený pouze dospělým divákům nepasoval. Navíc jak před časem správně poznamenal režisér James Gunn, Deadpool není úspěšný proto, že má nálepku „R“, ale kvůli tomu, že studio nechalo filmaře realizovat jejich specifickou tvůrčí vizi, která publikum oslovila. To samé se přihodilo třeba právě Gunnovým Strážcům galaxie a film slavil ohromný úspěch i ratingem PG-13. Drsnější podívanou Marvel nabízí na Netflixu, kde mají násilí a sexualita opodstatnění v ději, není to jen nějaká laciná vějička.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest