Pacific Rim 2 má datum premiéry

Pacific Rim 2 má datum premiéry | Fandíme filmu
Rušíme apokalypsu, Pacific Rim 2 se snad skutečně blíží do kin. AKTUALIZOVÁNO - Obsazení s vyhlédlo dalšího kovboje, co má rajtovat na robotech.

AKTUALIZACE: Kovbojem zmiňovaným v titulce je Scott Eastwood, syn slavnějšího Clinta. Ten v poslední době dostává čím dál tím víc rolí v blockbusterech (jmenujme Fast 8, Suicide Squad) a ráda by jej obsadila i produkce Pacific Rim 2, která pořád nevydala sebemenší hlásku o komkoliv z původního obsazení. Jednání se Scottem se teprve robíhají, ale myslíte, že jsou obří roboti pro jeho kariéru vhodnou volbou?

Původní zpráva (1.7.): Tak navzdory všem předpokladům to vypadá, že se přeci jen dočkáme. Pacific Rim 2 dostal datum premiéry, které je stanovené na 23.2. 2018. Tenhle den mají zatím roboti pro sebe, ale o týden dřív startuje Black Panther a o týden později nová x-menovka a film o obřím žralokovi, zvaný Meg. Dříve něco nemyslitelného, teď je únor nacpaný blockbustery, jak kdyby bylo žhavé léto.

O filmu zatím nevíme zhola nic. Nikdo sice oficiálně nic neprozradil, ale celé to zavání alespoň částečným rebootem, kupříkladu určitým skokem v čase. John Boyega (Star Wars VII) hraje syna postavy Idrise Elby z prvního filmu a hlavní roli. Guillermo del Toro už se podílí jen jako producent, scénář napsal Derek Connolly (Jurský svět) a režíruje Steven S. DeKnight (Daredevil). Ve vedlejší roli se objeví Femi Oguns. 

Zdroje: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest