Indiana Jones 5: Co s ním Spielberg rozhodně neprovede

Indiana Jones 5: Co s ním Spielberg rozhodně neprovede | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Co bude Indy provádět v pátém filmu zatím nevíme, avšak režisér prozradil alespoň to, co by fanouškům nikdy neudělal. A slibuje lepší film, než Království křišťálové lebky.

Článek obsahuje spoilery k filmu Star Wars VII a Indiana Jones 5.

Nový Indiana Jones je stále ještě tři roky daleko. Do této chvíle jsme zaslechli úvahy o přeobsazování role či mladším nástupci. Steven Spielberg, ale osobně potvrdil, že Indy bude vždy Harrison Ford, a že jej uvidíme v očekávaném snímku 19. 7. 2019, který vlastnoručně zrežíruje.

A nyní přidává jednu zajímavou zprávičku, kterou chce patrně potěšit především fanoušky. Ti by po Star Wars VII mohli mít obavy o další osudy Indyho. Toto Spielberg jedním šmahem smetl ze stolu, když prohlásil, že rozhodně Harrisona Forda ve filmu nezabije.

U některých filmů je na škodu, když se prakticky nejde bát o hrdinu, u něhož je zřejmé, že bude po celý snímek v bezpečí, ale je pravda, že u hlavního protagonisty odlehčeného dobrodružství se přežití tak nějak předpokládá. Nicméně není nemyslitelné, že u potenciálního závěru série klidně mohly být věci jinak, a tak je vlastně dobře, že Spielberg jakékoliv obavy rozptýlil. Na pohřeb charakteru by chtěl asi do kina vyrazit málokterý fanda. Ze starších Spielbergových vyjádření pak doplňme, že má v plánu natočit výrazně kvalitnější díl než tomu bylo v případě Království křišťálové lebky. Ten nepovažuje za vyloženě špatný, ale režisér si je vědom, na čem by se dalo zapracovat. Proto chce novým snímkem zkorigovat směřování úspěšné série a nahodit ji zpět na původní koleje.

Zdroje: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest