Stan Lee: Jeho nejmilejší superhrdinský film

Stan Lee: Jeho nejmilejší superhrdinský film | Fandíme filmu
K tomu aktualizovaný seznam všech jeho marvelovských cameí.

Kdyby komiksy mohly mít své praotce, tak by jedním z největších byl Stan Lee. Tento autor byl u zrodu takových postav, jako jsou Hulk, Spider-Man, Fantastická čtyřka a mnoha dalších. A on sám si v posledních 15 letech střihl malé cameo v podstatě v každém filmu na motivy jím spoluvytvořených postav. Ať už šlo o pošťáka (Captain America 3), vysloužilého armádního důstojníka (Avengers 2) či starého pána s manželkou (X-Men: Apokalypsa). Prostě zásadní snímky na motivy Marvel komiksů vždy nesou pečeť v podobě jeho mini role.

A tak je nasnadě otázka, který z těchto filmů by Stan Lee označil jako svůj nejoblíbenější? Co byste si tipli vy? Odpověď Stana Lee, který ji zveřejnil na svém facebookovém profilu, zní: první Spider-Man od Sama Raimiho, který byl skutečný hit (utržil tenkrát 821 mega, což by po započtení inflace dělalo dnes 1,091 miliardy a to bez všech 3D, IMAXů a dalších prémiových/dražších formátů). Podle Stanových slov se od té doby zdá vše snadné.

A co vy? Jaké cameo Stana Lee je vaše nejoblíbenější? A co byste řekli, že je jeho nejčastěji hraná profese? Pro ty, kteří chtějí raději rovnou zhlédnout přehled jeho rolí od prvních X-Menů až po poslední Avengers, přikládáme níže video.

Zdroj: Stan Lee

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest