Namor: "Aquaman Marvelu" definitivně může do MCU

Namor: "Aquaman Marvelu" definitivně může do MCU | Fandíme filmu
Marvel
Také Marvel má svého krále sedmi moří. Konečně jej může ve svých filmech začít používat, ale bude se mu chtít do přímého souboje s podobným Aquamanem?

Captain America: Občanská válka přinesl do marvelovského filmového vesmíru (MCU) nové charaktery, stejně tak před tím Avengers 2. To samé už teď můžeme říct například o chystaném Thorovi: Ragnarok. Je tedy dost pravděpodobné, že i další filmy se nebudou držet zkrátka.

Zajímavé úvahy tak přináší návrat Namora, krále Atlantidy, zpět k Marvel Studios. Návrat potvrdil jeden z kreativních šéfů Marvelu, Joe Quesada. Když byl přímo dotázán, zda bude Namor součástí MCU, tak odpověděl, že nemůže mluvit za studia, ale pokud je jemu osbobně známo, tak bude. Namor není ani u Foxu ani u Sony, je zkrátka v MCU. Zda se ale někdy brzy objeví na plátně, to nemohl Quesada ani potvrdit či vyvrátit. Nicméně jisté je teď alespoň to, že se na tom plátně objevit může, po tom, co jsme o postavě několik let věděli jen tolik, že jí v rozletu brání složité rozdělení práv mezi Marvelem a studiem Universal.

V komiksech je Namor the Sub-Mariner vládcem podmořského království Atlantidy. Je potomkem námořního kapitána a atlantské princezny. V komiksech vystupoval jako hrdina, anti-hrdina i padouch, je jedním z nejstarších superhrdinů vůbec a úplně prvním hrdinou, který byl (společně s původním Human Torchem) součástí komiksového cross-overu. Za druhé světové války se potkával s Captainem Amerikou a později v 60. letech dvacátého století jej Stan Lee a Jack Kirby zakomponovali do širšího Marvel Universe a udělali z něj takového „podmořského Thora“. Má nadlidskou sílu i odolnost, ve vodě je takřka neporazitelný. Na souši jeho síly postupně slábnou, ale i tak se dokáže utkat s Thorem či Hulkem. Dokáže také využívat schopnosti mořských tvorů, v jeho žilách koluje magická krev a byl vůbec prvním komiksovým superhrdinou, který létal.

Co myslíte? Stálo by to za to Namora představit co nejdříve nebo ho spíše u Marvelu na čas dají k ledu? Popřípadě si počkají, co diváci řeknou na značně podobného Aquamana?

Zdroj: Fat Man on Batman

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest