Woody Allen po desítkách filmů chystá první seriál

Woody Allen po desítkách filmů chystá první seriál | Fandíme filmu
Také komediální klasik zakouší možnosti VOD služeb a pustil se do retro minisérie pro Amazon.

Říká se, že starého psa novým kouskům nenaučíš. V případě Woodyho Allena ovšem společenské konvence, zaběhlá pravidla či předvídatelná očekávání prostě a jednoduše neplatí. Po více než padesáti letech kariéry, kdy se mu podařilo obohatit dějiny filmu o více než čtyři desítky celovečerních snímků, se známý neurotik, jehož láska k nejlepšímu městu na světě je světoznámá, odhodlal zamířit do neznámých a neprobádaných vod seriálové tvorby.

Zatím bezejmenný komediální seriál bude obsahovat 6 půlhodinových episod exkluzivně natočených pro Amazon, který se v posledních letech snaží zachytit nástup Netflixu na poli streamování videa přímo do obýváku a stejně jako jeho největší konkurent, začíná stále více a více sázet na vlastní obsah. Prvním zásahem do černého byla dystopická verze temné budoucnosti The Man in the High Castle, který si vysloužil potlesk diváků a pochvalná slova kritiků a stal se nejstahovanějším seriálem od doby vzniku celého programu. Nyní přizval ke spolupráci legendárního Allena, který se pro ně pokusí získat ostruhy i v žánru komedie.

Jak je u Woodyho obvyklé, během produkční fáze je ticho po pěšině a na veškeré informace je uděleno přísné embargo. Zatím můžeme pouze potvrdit, že se v hlavních úlohách objeví americká divadelní veteránka Elaine May, dále Miley Cyrus (Hannah Montana), John Magaro (Carol, Sázka na nejistotu) a Rachel Brosnahan (House of Cards). Podle neoficiálních informací by se měl příběh odehrávat v 60. letech v New York City. Natáčení začalo letos na jaře a poslední klapka padla koncem května. Zároveň Allen potvrdil, že se jedná o uzavřený příběh a nemáme očekávat pokračování. Premiéra je naplánována ještě během letošního roku, prozatím výhradně pro Spojené Státy, Velkou Británii a Německo. A na závěr ještě trailer na poslední Woodyho celovečerní film:

Zdroje: Deadline I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest