Kouzlo měsíčního svitu: Trailer na nového Allena

Kouzlo měsíčního svitu: Trailer na nového Allena | Fandíme filmu
Woody Allen si pro nás připravil další roztomilou romanci prodchnutou laskavým i sarkastickým humorem - alespoň to naznačuje první upoutávka.

Informační embargo, které je nedílnou součástí každého Allenova filmu, bylo konečně prolomeno s vydáním prvního oficiálního traileru a nutno podotknout, že se vyplatilo si počkat. Opět se potvrzuje, že jestli má Woody na něco čuch, tak to jsou herecké tváře před kamerou. Ústřední dvojice působí společně velmi přirozeně. Colin Firth v roli britského kavalíra je skvělou směsicí konzervatismu a skepse. Oslňující Emma Stone jako údajná podvodnice je perfektním ztělesněním nevinnosti a osobní přesvědčivosti. Nemluvě o doslova hmatatelné dobové atmosféře 20. let minulého století. Snímek je po vizuální stránce hotová pastva pro oči. Nádherné scenérie francouzského pobřeží a úchvatné dobové kostýmy jenom podtrhují, že Woodyho rozhodnutí vrátit se do Evropy, bylo krokem správným směrem, především pro jeho unikátní schopnost zachytit krásy starého kontinentu.

Silné ústřední obsazení doplňují ve vedlejších rolích cenami ověnčené Marcia Gay Harden (Útěk do Divočiny), Jacki Weaver (Terapie Láskou) a Eileen Atkins (Návrat do Cold Mountain). Ve Spojených státech bude film uveden 25. července. Do tuzemských kinosálů dorazí 7.8.. První oficiální video nám také prozradilo nástin děje.

Na přítelovu žádost cestuje Stanley (Colin Firth) na jih Francie, aby odhalil duchovní spiritualistku Sophii (Emma Stone), která je zde hostem jedné prominentní rodiny. Stanley podezírá Sophie, že její psychické schopnosti jsou pouze efektní triky, které ji mají poskytnout dostatek času, aby se obohatila na úkor zámožné rodiny. Všechno se ovšem začne komplikovat, když začne k charismatické dívce cítit náklonnost. Navíc čím více začne Sophii poznávat, tím více v něm začnou klíčit pochybnosti, zda se skutečně jedná pouze o neškodné iluze.

Kouzlo měsíčního svitu: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest