Transformers 5 doplní sir Anthony Hopkins

Transformers 5 doplní sir Anthony Hopkins | Fandíme filmu
Michael Bay má mezi svými robůtky opravdu nečekaný herecký úlovek.

Transformers často obsazovali relativně neznámé herce, aby se tu a tam ve vedlejších úlohách objevili známí velikánové (všichni do jednoho starší muži), které byste v hračkářské sérii prostě nečekali. Už v prvním díle namluvil Megatrona Hugo Weaving, Jon Voight se objevil jako ministr obrany a John Turturro jako agent Simmons. Ve trojce se přidali Leonard Nimoy jako Sentinel Prime a John Malkovich. A ve čtyřce je doplnili ještě Stanley Tucci a Kelsey Grammer.

Transformers: The Last Knight v téhle tradici až nemístně působících hereckých legend budou pokračovat. Zatím nespecifikované úlohy se zhostí Anthony Hopkins. Oznámily to oficiální sociální sítě filmu. Hopkins působí dojmem, že něco takového zapotřebí opravdu nemá, ale třeba byla výplata pěkná, nebo jej na roli něco zaujalo. Nebo třeba bude mít vnouče radost, když děda bude hrát spolu s Bumblebeem. Brzké oznámení by mohlo naznačovat, že Hopkins bude na place potřeba už při natáčení lidských scén, na druhou stranu by asi u herce jeho postavení vůbec nepřekvapilo, kdyby pouze namluvil nějakého robota.

Transformers: Poslední rytíř režíruje Michael Bay, na scénáři postupně pracovali Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Jako Cade Yeager se vrací Mark Wahlberg, jako Optimus Prime Peter Cullen, jako plukovník Lennox Josh Duhamel. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

Zdroj: Oficiální Instagram

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest