Transformers 5: Název, ohlašovací teaser

Transformers 5: Název, ohlašovací teaser | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Michael Bay sdílí název filmu, jeho logo, první "video" a fotku. Rozšiřuje se obsazení, víme, kdy se začne točit.

Pátí Transformers se budou jmenovat Transformers: The Last Knight, čili Transformers: Poslední rytíř. Žádné podrobnosti o ději zatím oficiálně neznáme, můžeme říct snad jen to, že robotičtí rytíři byli zmiňováni v závěru minulé části. Víme, že se znovu objeví Optimus Prime (Peter Cullen) a hlavní lidskou roli opět dostal Mark Wahlberg. Zdá se však, že tentokrát se ke slovu vůbec nedostane jeho dcera. Místo toho  se má ve filmu objevit teprve patnáctiletá televizní herečka Isabela Moner, jenž si má zahrát Izabellu, mazanou osamělou holku, která vyrůstala u pěstounů a dokud nepotkala Cadea Yeagera (Wahlberg), byl jejím jediným kamarádem malý Transformer.

Blíže nespecifikovanou roli dostal komik Jerrod Carmichael a Michael Bay na svém Instagramu sdílel video, ve kterém se Tyrese Gibson snaží režiséra přesvědčit, aby v pátém filmu opět povolal do zbraně jeho seržanta Eppse, který se objevil ve všech třech dílech první trilogie. Tak třeba se Bay sdílením videa snaží něco naznačit. Objevily se také zprávy, že si režisér do vedlejších rolí vyhlédl Jeana Dujardina (The Artist) a Stephena Merchanta (Extras), ale zatím nevíme, zda tenhle casting byl dotažený až do konce.

Bay název filmu zveřejnil na svých sociálních sítích společně s logem a prvním promo obrázkem. Ten je vidět také v oznamovacím teaseru, jenž krom obrázku nabízí také pár zvuků. Natáčení Posledního rytíře má začít 6. června na Kubě, vedle toho se bude točit také v Detroitu a v Londýně. Michael si byl obhlédnout také několik vedlejších lokací. Jmenovitě sám sebe vyfotil u Stonehange a již dříve se objevila zvěst, podle které filmaři projevili zájem také o Českou republiku. Po serveru Borovan se o tom zmínila také televize Nova, avšak nevíme, zda vychází přímo z Borovan.cz, ze stejného zdroje anebo z nějakého dalšího zdroje tuhle informaci potvrzuje. A i kdyby skutečně produkce o naši zemi projevila zájem, pořád by to ještě nemuselo znamenat, že spolupráce nakonec dopadne.

Vedle herců byl najatý také kameraman Jonathan Sela (John Wick, Smrtonosná past 5) a na soundtrack má přispět americká elektronická kapela Major Lazer. Scénář napsali Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Produkuje Lorenzo di Bonaventura. Datum české premiéry je stanoveno na 22.6. 2017.

Zdroje: Michael Bay, Nova, The Wrap I, II

Galerie: 2

Transformers 5: Název, ohlašovací teaser | Fandíme filmu Transformers 5: Název, ohlašovací teaser | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest