Joseph Gordon-Levitt vymění Tarantina za Scarlett Johanson

Joseph Gordon-Levitt vymění Tarantina za Scarlett Johanson | Fandíme filmu
Levitt chce režírovat a na Django Unchained mu asi nezbude čas. Plus další obrázek z Djanga.

Joseph Gordon-Levitt patří mezi nejtalentovanější herce nastupující generace, a tak není divu, že je o něj mezi filmaři velký zájem. Christopher Nolan ho obsadil do Počátku i The Dark Knight Rises, Steven Spielberg si ho vybral do svého Lincolna a Tarantino by Josepha rád viděl v Djangovi. Jenže server Deadline s Levittem nedávno mluvil a zjistil, že to mladému herci s Tarantinem dost možná nevyjde. I když se Josephovi nabídky jen hrnou, tak podotýká, že po ukončení kariéry dětského herce a po vystudování vysoké školy do filmového průmyslu vrátil především proto, že chce filmy režírovat. Kráťasy točí už nějakou dobu, ale teď se mu konečně podařilo dát do pohybu svůj první celovečerák!

Půjde o jakousi moderní variaci na Dona Juana, ve které se hrdina, jehož si zahraje sám režisér, bude snažit stát „o něco méně sobeckou sviní“. Jednu z hlavních ženských úloh ztvrání Sccarlett Johansson. Svůj komediální debut by měl Levitt začít natáčet v dubnu a to je právě kámen úrazu - Ve stejné době už naplno poběží produkce Tarantinova Djanga. Možná ale ještě není vše ztraceno. Tarantino prý o Levittových závazcích dopředu věděl a od začátku mělo jít pouze o relativně malou roli, takže pokud by se všechno pečlivě naplánovalo, Joseph by se stále v Tarantinově novince objevit mohl.

Kdo se v Djangovi objeví s jistotou, je Evan Parke – nepříliš známý herec vedlejších rolí, který v Djangovi, podle serveru Deadline, dostal nějaký blíže nespecifikovaný štěk. A abychom měli novinky o Tarantinově westernu kompletní máme pro vás dole v galerii ještě jednu fotku z placu, kterou na svém Twitteru zveřejnil opět Garrett Dillahunt.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest