Transformers: Od teď je uvidíme jednou ročně

Transformers: Od teď je uvidíme jednou ročně | Fandíme filmu
Tři budoucí Transformers filmy dostaly datum premiéry. Čekají nás dvě pokračování a spin-off.

Paramount a Hasbro oznámili data premiér tří dalších Transformers filmů. Jisté je, že Transformers 5 uvidíme 23.6. 2017 (u nás tedy nejspíš o den dříve – americké premiéry se konají v pátek, středoevropské ve čtvrtek). Film režíruje Michael Bay, scénář napsali Art Marcum, Matt Holloway a Ken Nolan. Potvrzený je návrat Marka Wahlberga v hlavní lidské roli. Film má premiéru stanovenou na stejný den jako Wonder Woman, takže na 99% jeden z nich datum premiéry změní.

S dalšími Transformers je to maličko složitější. Uvedeny budou 8.6. 2018 a 28.6. 2019. To je jisté. Nicméně podle velkých hollywoodských zpravodajů se jedná o Transformers 6 a 7, zatímco jednoho podle reportu z tiskovky s šéfem Hasbra, Brianem Goldnerem, Transformers 6 uvidíme v roce 2019, zatímco v roce 2018 se dočkáme spin-offu s Bumblebeem! Druhý report z té samé tiskovky uvádí, že v roce 2016 uvidíme "pokračování Transformers 4", v roce 2017 "příběh zaměřený na Bumblebeeho" a v roce 2018 jednoduše nějaký příběh "o Transformers".

Osobně bych důvěřoval k variantě 5, Bumblebee, 6, což by byl stejný model, jaký teď praktikují Star Wars – tedy jednou za dva roky nové díly hlavní série, zatímco v mezičasech jsou uváděny spin-offy. Na 8.6. 2018 je ohlášena také Godzilla 2, takže opět můžeme očekávat, že jedna ze dvou značek datum premiéry změní. U druhých dvou filmů nic bližšího nevíme. Jisté je snad jen to, že minimálně jeden z chystaných filmů nenatočí Michael Bay, protože není pravděpodobné, že by je všechny natočit stihl, i kdyby chtěl.

V galerii najdete fotku s artworky k budoucím transformeřím projektům, ale je tam maličká, že na ní nic pořádně nerozlišíte.

Zdroje: Deadline, The Wrap, TFW 2005, Bloomberg

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest