Obr Dobr: Druhý trailer na Spielbergovu adaptaci Dahla

Obr Dobr: Druhý trailer na Spielbergovu adaptaci Dahla | Fandíme filmu
Steven Spielberg se pustil do adaptace populárního románu Rolanda Dahla a zatímco z Cannes k nám dorazily první ohlasy, máme pro vás nový trailer.

Obr Dobr (The BFG) byl čerstvě uveden na festivalu v Cannes a neodnesl si možná ohlasy vyloženě nadšené, ale vesměs spokojené určitě. A to je dobře, protože i nejnovější trailer vypadá v mnoha chvílích prostě kouzelně. Už není tak jemný a „spielbergovský“ jako ten minulý, ale pořád se před námi poodhaluje pohádka, kterou máte okamžitě chuť poznat víc. Pravda, řada trikových scén by si ještě zasloužila péči, ale třeba na velkém plátně vypadají lépe. K traileru přikládáme také nový plakát, který najdete dole v galerii.

Knižní předloha vypráví příběh o holčičce jménem Sophie (Ruby Barnhill), která jednoho večera nemůžu usnout, díky čemuž uvidí obra (Mark Rylance), který pomocí trubky fouká lidem do oken hezké sny. Obr si holčičky všimne a vezme ji k sobě na návštěvu. Postupem času Sophie zjistí, že se skamarádila s jediným hodným obrem, ostatní obři totiž po večerech chodí po světě a jedí lidi. Po tomto zjištění se Sophie a BFG (Obr Dobr) rozhodnou, že zlé obry zastaví. Jejich svérázný plán zahrnuje i anglickou královnu, vkrádání do snů a spoustu vrtulníků.

Dále hrají Bill Hader, Rebecca Hall nebo Ólafur Darri Ólafsson. Režíruje Steven Spielberg podle scénáře Melissy Mathison. Knižní předlohu napsal Roald Dahl. Datum české premiéry je stanoveno na 30. června 2016. Datum slovenské premiéry je stanoveno na 7.7.2016.

Obr Dobr

01.07.2016 | USA, Velká Británie, Kanada, Indie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest