Den nezávislosti 2: Seznamte se s obranným systémem Země

Den nezávislosti 2: Seznamte se s obranným systémem Země | Fandíme filmu
Nové virální video odhaluje nové záběry z filmu a představuje moderní technologie, které nás mají ochránit před dalším útokem mimozemšťanů.

Den nezávislosti: Nový útok postupně zveřejňuje trailery plné masivní destrukce, ale vedle toho se snaží s pomocí virální kampaně také budovat svět filmu. Ten nejlépe poznáte na webových stránkách warof1996.com, na kterých najdete encyklopedii událostí z prvního Dne nezávislosti, ale také fiktivní dějiny posledních dvaceti let, během kterých se lidstvo s katastrofou nějakým způsobem vyrovnávalo.

Aktuálně zveřejněné video se soustředí na obranný systém, které lidstvo za pomoci ukořistěných mimozemských technologií vybudovalo. Takzvanou ESD (Earth Space Defence – Obrana pozemského prostoru) vede ve filmu David Levinson (Jeff Goldblum), který v prvním filmu stál u porážky mimozemšťanů. ESD je celosvětově spravována a jak můžete ve videu sami vidět, vyvíjí jak základny a různé speciální letouny na Zemi, tak obranný deštník přímo ve vesmíru, řízený ze základny na Měsíci. Některé záběry z virální kampaně jsou značně fórové, společně s hrou na zpravodajství/dokument a herci a záběry přímo z filmu se celkem příjemně daří navodit iluzi, že svět filmu skutečně dýchá a žije už dvacet let. Nemluvě o tom, že je video zajímavé a informativní.

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie, spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Film opět zrežíroval Roland Emmerich, na scénáři kromě něj pracovali také producent Dean Devlin, James Vanderbilt a Carter Blanchard. Z prvního filmu se vracejí Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Judd Hirsch, nově je doplňují Maika Monroe, Liam Hemsworth, Joey King, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Deobia Oparei nebo Jessie Usher. Česká premiéra je naplánována na 23.6. 2016, slovenská na 30.6. 2016.

Den nezávislosti: Nový útok

24.06.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest