Den nezávislosti 2: Nový trailer je skutečně našlapaný

Den nezávislosti 2: Nový trailer je skutečně našlapaný | Fandíme filmu
Mimozemšťani jsou zpět, aby rozstříleli světové monumenty, které zapomněli srovnat se zemí posledně.

Zatím Den nezávislosti: Nový útok jen tak vystrkoval růžky. Teď je tu nový plnohodnotný trailer a je sakra nabitý. Prakticky co scéna, to miliony narvané do triků, kulis nebo leteckých záběrů. Lidstvo podle všeho od posledního útoku mimozemšťanů nedělalo nic jiného, než že se připravovalo na další invazi. Přesto když přijde, jsou emzáci opět v přesile a dají pozemšťanům solidně pokouřit. Města padnou a jak poznamená Jeff Goldblum, s obzvlášť velkou chutí si vetřelci smlsnou na našich monumentech. Z podobných průpovídek je zřejmé, že se ani druhý díl série nebude brát smrtelně vážně, což je jedině dobře, protože vážný tón by v kombinaci s motivačními proslovy a vlajícími americkými vlajkami nefungoval. Alespoň v Evropě určitě ne.

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie, spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Film opět zrežíroval Roland Emmerich, na scénáři kromě něj pracovali také producent Dean Devlin, James Vanderbilt a Carter Blanchard. Z prvního filmu se vracejí Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Judd Hirsch, nově je doplňují Maika Monroe, Liam Hemsworth, Joey King, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Deobia Oparei nebo Jessie Usher. Česká premiéra je naplánována na 23.6. 2016, slovenská na 30.6. 2016.

Den nezávislosti: Nový útok

24.06.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest