Den nezávislosti: Nový spot vyzrazuje osud jedné z postav

Den nezávislosti: Nový spot vyzrazuje osud jedné z postav | Fandíme filmu
K tomu nová fotka s Jeffem Goldblumem a Billem Pullmanem.

Den nezávislosti: Nový útok možná odhaluje v novém spotu víc než ve všech předchozích upoutávkách dohromady. Jeff Goldblum najde v poušti něco zlověstného a malí mimozemští tvorečkové nejspíš jásají nad příchodem další mimozemské invaze. Zdá se, že pan bývalý prezident Bill Pullman to koupí za celé lidstvo, a že Liam Hemsworth nahradí Willa Smithe v roli Goldblumova pilota během sebevražedných vesmírných misí. Plus ta největší destrukce, jakou moderní technologie umožňují, rovná se Den nezávislosti 2. Dole v galerii na vás čeká nová fotka.

Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie, spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím.

Film opět zrežíroval Roland Emmerich, na scénáři kromě něj pracovali také producent Dean Devlin, James Vanderbilt a Carter Blanchard. Z prvního filmu se vracejí Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox a Judd Hirsch, nově je doplňují Maika Monroe, Liam Hemsworth, Joey King, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Sela Ward, Deobia Oparei nebo Jessie Usher. Česká premiéra je naplánována na 23.6. 2016, slovenská na 30.6. 2016.

Zdroj fotky: USA Today

Den nezávislosti: Nový útok

24.06.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest