Tulip Fever: Nová Lara Croft je zmítána vášní

Tulip Fever: Nová Lara Croft je zmítána vášní | Fandíme filmu
Historická romance rozpoltí mladou dívku mezi závazkem k právoplatnému manželovi a horoucí láskou k malíři, jemuž stojí modelem. Přehrajte si trailer, seznamte se.

Alicia Vikander během roku raketově vystřelila nahoru a to zcela po právu, protože její rozsah je obdivuhodný. Od loňského dubna jsme ji mohli vidět jako umělou bytost v indie sci-fi Ex Machina, jako temperamentní hráčku v zamotané špionážní hře snímku Krycí jméno U.N.C.L.E. nebo jako nezlomnou manželku muže, který se rozhodne podstoupit změnu pohlaví. Poslední jmenovaný snímek je samozřejmě Dánská dívka, za který Vikander dostala Oscara. Před časem pak bylo oznámeno, že se z ní stane nová Lara Croft a dnes si ji představíme v dobové romanci Tulip Fever.

Příběh je zasazený do Amsterdamu 17. století, kdy je mladá bezprizorní žena (Vikander) přesvědčena k sňatku, aby našla v životě stabilitu. Manžel (Christoph Waltz) je movitý a nepůsobí jako nejhorší člověk, ale je starší a Sophia jej nemiluje. City v ní zahoří ve chvíli, kdy její manžel najme malíře (Dane DeHaan), aby jeho krásnou ženu zvěčnil. Dvojice propadá vášnivé, zakázané lásce a plánuje společný útěk, který se rozhodně neobejde bez komplikací.  

Snímek vychází z románové předlohy Deborah Moggach, scénář napsal Tom Stopard (Zamilovaný Shakespeare, Anna Karenina), režíroval Justin Chadwick (Králova přízeň). Obsazení vedlejších rolí je také silné: Podělili se o ně Judi Dench, Jack O’Connell, Zach Galifianakis nebo Cara Delevingne. O filmu se proslýchá, že jej společnost Weinstein (jak je jejím častým zvykem) filmařům nějakým způsobem přestříhala. Jaký bude nakonec výsledek, se svět poprvé přesvědčí teď v květnu na festivalu v Cannes, následně se počítá s červencovou premiérou v USA. Datum české a slovenské premiéry zatím neznáme. Dole v galerii najdete první zveřejněnou oficiální fotografii.

Zdroje: Daily Mail, Vogue

Tulipánová horečka

25.08.2017 | USA, Velká Británie
Drama, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest