Blended: Adam Sandler už zkrátka netáhne

Blended: Adam Sandler už zkrátka netáhne | Fandíme filmu
Kritikům filmy Adama Sandlera nevoněly snad nikdy, ale ty poslední už ani netáhnou diváky do kin. Blended není výjimkou.

Adam Sandler se na nás přiřítil s další „sandlerovskou“ komedií, tentokrát s Drew Barrymore po boku. Tihle dva si už spolu střihli film Píseň pro nevěstu a povedenou komedii 50x a stále poprvé. Funguje jim to i mimo kameru – herci jsou ve skutečném životě skvělí přátelé, takže se dá očekávat, že se jejich chemie přenese do filmu. Stačí to ale? Podle trailerů (můžete je zhlédnout pod článkem) to vypadá, že jde o další komedii, přeplněnou rádoby vtipnými scénami, a že o absurdní situace, které tak trochu postrádají humor, nebude nouze.

Film zatím na domácí půdě utržil něco přes 43 milionům dolarů, což je jen o 3 miliony víc, než kolik stála jeho produkce. Celosvětově to není o mnoho lepší, prozatím film utržil 75 milionů. Adam Sandler už dávno není synonymem komerčního úspěchu a už vůbec ne kvality filmu. Šest jeho posledních (hraných) filmů má na Rotten Tomatoes do 20% a pokud pomineme Machry, kde se může Sandler opřít o další herecké hvězdy, lze za posledních pět let za komerční úspěch označit jedině Zkus mě rozesmát. Jinak to jde s Adamovým výdělečným potenciálem od deseti k pěti. Blended má na Rotten Tomatoes 14% a nakonec se ani nebude promítat v českých kinech. (Od 3.7. je k vidění na Slovensku).

Snímek pojednává o dvou svobodných rodičích (Sandler a Barrymore), kteří se po příšerném rande naslepo rozhodnou už nikdy nevidět. Osud tomu ale chce jinak a oni se s celou svou rodinou sejdou na dovolené v Africe a jsou nucení spolu strávit čas a najít způsob, jak společně vycházet a tuhle dovolenou přežít. Vedlejší dějovou linku pak obstarává Sandlerova dcera (Bella Thorne), ze které se tatínek snaží za každou cenu udělat neatraktivního kluka. To se jí samozřejmě nelíbí, hlavně proto, že se zamiluje do jednoho z návštěvníků afrického rezortu a chce, aby si jí všimnul. Film doprovází nádherná africká příroda, takže pokud chcete alespoň jeden důvod, proč na film zajít, je to právě tento.

Co říkáte na vývoj Sandlerovy kariéry? Mrzí vás kam to dopracoval? Nebo máte pocit, že je na něj pořád spolehnutí?

Blended: Upoutávky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest